Ledsen

Jag vet inte ens om någon läser det här och det kanske är lika bra egentligen. Har inte uppdaterat på ett tag för det har inte riktigt funnits något roligt att berätta. Jag har varit ledsen och nedstämd i två veckor och i princip inte gjort någonting. Människor som står mig nära gör mig ledsen, medvetet eller omedvetet vet jag inte men jag blir ledsen. Känner mig som världens mest ensamma människa just nu. Jag vill verkligen inget hellre än att åka hem till världens bästa och mysa ner mig och skita i allt det här. Jag orkar inte. Och jag saknar de superfina vännerna hemifrån, och mamma och pappa och katterna och simningen och allt annat fint. Så jävla trött på att vara ensam.Ge mig det perfekta sommarjobbet som jag kan stanna på i höst. Det känns som det är fyra långa månader kvar till sommarlovet...


Meddela din åsikt
Jag heter: malin

åh skrutt :( jag kommer vara hemma hela vecka 9, har lyckats göra mig ett sportlov i år! är du hemma då? i så fall vill jag hänga och muntra upp dig! puss!

Jag heter: Sofie

Usch vad tråkigt det låter, hoppas att det ordnar sig! <3 När du är hemma nästa gång får du väldigt gärna komma förbi en sväng hos mig om du vill!



KRAM

2012-02-09 @ 10:03:42
bloggintresserade klickar här: http://sofieforsberg.spotlife.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback