Födelsedag

Så kommer min dag vara flaggdag i fortsättningen då. Mysigt att dela födelsedag med en liten kunglighet. Men tjatigt att det är det enda man har hört på radion på hela dagen.

Dagen började väl inte så spexigt. Sov cirka tre timmar inatt så jag var lagom pigg när jag skulle ut till SLU på biologilabb. Festligt. Tog gummistövlar för det låg några centimeter plaskig blötsnö på marken. Not so funny. Labben var slut vid elva så jag hoppade på en buss och hann precis med 12.19-tåget hem. Skiter i allt vad skolan heter imorn och anser att det löser sig på något sätt till slut ändå. Pappa hämtade mig i Gävle. Skönt att komma hem. När Kalle slutade jobbet åkte vi tillbaka till Gävle och åt på church street. S Å J Ä K L A G O T T!! och vi unnade oss till och med efterrätt. Omnomnom. Rullade hem mätt och nöjd och glad.

Imorgon ska jag luncha med Hanna. Ska bli hur bra som helst. Jag ska bli så otroligt mycket bättre på att hålla i de fantastiskt fina vänner jag har och försöka bli kvitt ångesten över de andra. Tydligen så får man lära sig vilka vänner som faktiskt är vänner och vilka som är något helt annat. Vissa saker är inte värda besväret att kämpa för. Uppenbarligen.

Avslutar med en bild på den dubbelt deliciösa efterrätten. Oj oj oj.


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback