Sen sist

Har haft tre långa, bra och innehållsrika uppsaladagar den här veckan. Började i tisdags med en heldag på geo som av en slump ledde till att jag provade den nya (vet egentligen inte ens om den är ny men...) cornetto cookie-glassen. Helt okej trevlig bekantskap. På kvällskröken bar det av mot ångström för w-sektionens stormöte. Jag har känt ett tag att det är dags att engagera sig så jag hade faktiskt sökt en post och jag blev invald i styrelsen. Fräsigt. Så från och med 1 juli är jag w-sektionens nya rekryteringsansvarige. Jävlar anamma. Får se vart jag tar vägen med det.

Igår var det också en dag med geo-häng men också ett lunchföredrag på SLU. Föredraget var lite knackigt, men vi fick lagad mat!! Har jag inte förut saknat skolmat så insåg jag då att jag gör det som fan. Tänk när det var någon som lagade maten åt en, det var bara att ta och gå och sätta sig, man slapp plastlådor och det var någon annan som diskade. Tänk på det, bortskämda ungar. På kvällen hade vi en liten kick off med saltgruppen. Vi åt på Värmlands och hade trevligt ett par timmar sen gick jag hem och fixade kreativ födelsedagspresent till pappsen. Får se vad han säger om den.

Idag har jag och Julia jobbat själva med projektet. Vi fick en kurs i referenshantering och vi fick en liten redogörelse om brownsk rörelse och vi var till SLU och vände på burkar och vi passade på att fika i forspuben. Avslutade dagen med att åka till Smålands och gå på alumnkväll och få mer gratismat tre intressanta inblickar i forna W-studenters arbetsliv.

Imorgon blir det hemfärd igen. Bojkottar Valborg i Uppsala i år.


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback