Mitt påsklov

Den senaste veckan har mest bestått av ångest över två saker. Omtenta i reglerteknik och arbetsintervju på Ovako. Nu är båda avklarade och det känns rätt bra. Intervjun var väl egentligen ingen intervju i ordets rätta bemärkelse eftersom jag inte har någon konkurrens om jobbet. Det var väl mer en introduktion. Ångesten bestod mest i att jag skulle in och irra och köra bil på ovako. Men jag kom rätt direkt och jag var där i två och en halv timme. Jag fick träffa de två som väl ska vara mina huvudsakliga handledare och de berättade vad jag ska pyssla med och det känns kalasbra. Stort och svårt och på riktigt. Jag fick se alla labben och den reningsanläggning som ska optimeras men det känns så coolt att lilla jag är betrodd att bidra med något sådant. Och till råga på allt ska jag få ett helt eget rum. Vilken grej!!

Övrig tid har mestadels gått åt till att fundera över reglertentan men lite påskmiddagar och en massa godis har det också blivit såklart. Jag bangade folkan på skärtorsdagen för jag kände mig fortfarande rätt klen. Känns tråkigt men jag taggar för orken istället. På långfredagen blev det en del pluggande men på påskafton bestämde jag att man slipper plugga. Då var jag med mamma och svettades på aerostep och sen blev det mat hos m&p på kvällen. På påskdagen åt vi hos Kalles föräldrar och på annandagen bjöd vi hem mina föräldrar på mat och uno-spel.

Nu sitter jag i Uppis och har skrivit den där tentan. Om jag trodde på det förra gången så tror jag verkligen på det den här gången. Alla uppgifter var nästan direkt kopierade från tentor som ligger uppe så det var inga större problem. Jättejätteskönt. Hoppas bara att jag inte har slarvat. Imorgon vid lunch kommer mamma till stan och vi ska turista lite. Gå i domkyrkan och eventuellt på nåt museum och så blir det fika, shopping och så mat och hockey på kvällen. Låter som en bra dag.

Puss


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback