lyxhelgen

Jag ber verkligen om ursäkt för den dåliga bildkvalitén men här kommer min helg i mat.



Fredag: Lyxigaste våffelbuffén någonsin hemma hos Sophie, våffeldagen till ära. Grädde, päron, sirap, frysta bär, drottningsylt, äppelmos, choklad och kanel. Mmmh. Våffeldag oftare? Ja, tack! Amanda hade såklart med sig det fantastiska Art of Science. Det kan aldrig bli för mycket naturvetenskap. 



Lördag: Earth Hour-förfest med pestopasta, spel, popcorn och vin. Tanken var utgång på Kalmars men vi kom inte in och Norrlands var inte värda 120 spänn och Göteborgs hade bal för gymnasietreor. Och när jag och Sophie tappade bort sällskapet slutade vår kväll under en varsin filt i Sophies säng med Ted Gärdestad i högtalarna och tappra försök att spela Kalaha i dimman. Så kan man också göra. 01,59 låg jag i min säng och såg klockan på iPhone slå om till 03,00. Sommartider hej hej, sommartider. Puss.



Söndag: Efter en seg förmiddag innehållandes absolut ingenting kom min älskling till mig i storstan. Vi besökte som alltid den underbara kinabuffén och värre kan man ju ha det. Jordnötssås kan vara guds gåva till mänskligheten och biff med bambuskott kommer inte långt därefter. På kvällen myste vi massor och tittade på luftslottet som sprängdes. Kanske den bästa i Millenniumtrilogin om jag får vara sådan. Underbar film. Sen blev det sova tight i min 90-säng. Trångt och mysigt.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback