Lowe

Idag fick W2-nallen Lowe flytta hem till mig. Han ska bo hos mig i en vecka nu så min egen nalle Isa har tillfälligt fått en kompis. Vi fick Lowe i ettan efter att hjälpisen Love sett till att vi blev isbjörnsfaddrar och sen dess har han fått bo en vecka här och en vecka där och nu har han alltså kommit till mig. Vi ska ha det väldigt trevligt, Lowe och jag. Dock får han inte följa med mig hem i helgen eftersom risken finns att jag glömmer honom kvar. Han får stanna här med Isa istället, hoppas att de inte gör något olämpligt.

Jag har precis tittat på idol och förundrades över att Baggarna i juryn upprepade varandra hela tiden. Sa Laila att personen ifråga hade valt en för svår låt så sa Anders det och sa Anders att någon skulle ha bättre scenspråk så sa Laila exakt samma sak. Minst tre gånger hände det. Kanske räcker att den ena pratar om de i alla fall inte har något eget att säga.

Tentorna känns allt mer påträngande för varje dag. Har idag ägnat två timmar åt att börja masa mig igenom det 170 sidor tjocka kompendiet i akvatisk miljöanalys. Jag tycker det är intressant men jag tycker att det är idiotiskt att det är på engelska. Det är skrivet av svenska författare och det handlar barabara om Sverige och svenska sjöar. "In lake Gårdsjön in the north of Sweden.." bla bla bla. Skitjobbigt att läsa. Och vilken ickesvensk skulle bry sig eller ens förstå någonting? Idiotiskt.


 Lowe och Isa :)


Meddela din åsikt
Jag heter: sara

Lowe har en kusin i Hofoors på Lillåskolan, han heter Ragge.

Jag heter: Sara

men lilla mamma, du kan liksom ändra namn när du kommenterar så att det slipper se ut som om jag kommenterar åt mig själv. Hälsa Ragge.

2010-10-01 @ 16:48:08
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se/

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback