bodycombat

Har precis kommit hem från gratisträningen på sats. Bodycombat för första gången på jättejättejättelänge. Kände att jag nästan fick skavsår av mina träningsskor för att jag inte har använt dempå så länge. Men det var roligt. De hade första releasen på nummer 45 igår så alla som var där var ungefär lika taffliga som jag vilket kändes bra. Hade det varit sista gången på 44:an så hade ju jag stått där som ett ufo medan alla andra studsat runt och vetat precis vad de skulle göra. Nu var det till och med tre instruktörer, fast det var inte så jättemycket superkrångliga saker (några garder och jox som jag inte fattade bara). Super.

Fick träffa världens längsta människa innan passet också. Jag stod seriöst och stirrade in i hans mage enda tills han kom med förslaget att vi skulle sätta oss på en bänk istället. Han berättade en massa om deras klasser och priser och andra förmånligheter. Själva syftet med att jag fick komma dit var väl att jag skulle gå därifrån som medlem antar jag. Har övervägt trettiofyra gånger hur jag ska göra med min träning. Har vägt fördelar och nackdelar med friskis och sats och nog kommit fram till att friskis vinner.

Anledningar:
* Friskis kostar 2000 om året, sats kostar 4100.
* Sats har bodycombat vilket skulle vara ungefär det enda jag skulle vilja träna där, friskis har många roliga saker.
* Jag kan träna bodycombat hemma i Hofors på söndagkvällar när jag är hemma till måndag morgon och jag har sex träningar kvar på mitt aerostepkort.
* Mina klassisar går på friskis, träningssällskap är roligt.
* Den minimala träningslokalen på sats är jätteäcklig redan från start eftersom de kört massor av svettiga pass där innan.

Det blir nog till att gå och förnya friskiskortet tämligen snart.

Godnatt


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback