läsaläsaläsa

Jag fick ordning på gis-kartan till slut. Fantastiskt. Kan dock inte i min vildaste fantasi säga att jag riktigt vet vad jag gjorde men jag fick till en 3D-karta och jag fick ut både volym och area av den där jäkla sjön. Räknade även ut vattnets omsättningstid och totalfosforhalt och klorofyllvolym och kunde konstatera att sjön var eutrof. Fint. Nu ska det bara skrivas en rapport på eländet. Happeeee.

Är i alla afall hemma hemma nu. Följde med mamma till simhallen imorse och lade till ytterligare 2200 meter till träningskontot för den här veckan. Skulle känna mig fulländad om jag skulle lyckas masa mig iväg på bodycombat imorgon kväll. Måste verkligen ta vara på träningslusten. Men största planen för imorgon är att träffa Hanna så det visar väl sig om jag hinner träna något.

Planen för denna dag är att ta tag i läsandet av akvatisk miljöanalys. Har 100 sidor kvar i kompendiet som ska vara lästa till måndag för att jag med lite vilja ska kunna påstå att jag är i fas. Hurraaaaa. Om jag hinner ska jag gå ut lite med kameran också och fota fina höstfärger och kanske rulla mig i lönnlöven lite.

Pusshej

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback