helg



Ikväll har jag tänt 18 ljus i mitt rum, druckit apelsinsaft och läst lite om vätskekromatografi. På en halvtimme har jag fattat mer än vad indiantältkillen lyckats förklara på fyra timmar. Pinsamt.

Helgen var fin. Har hunnit med ungefär allt utom att sitta ner och göra ingenting med min älskling varför det känns väldigt skumt att det redan är måndag kväll och jag sitter i uppsalarummet igen. Kom hem sent på fredagkväll då jag tog tåget hem direkt efter fikafesten i flogsta med reccarna. Det var bara sova kvar när jag kom hem halv ett. På lördagen gick vi upp tidigt och Kalle stack till Borlänge och körde folkrace och jag stack till Valbo med Ida, Emma och Sofie och blev där hela dagen. På kvällen blev jag och Kalle bjudna på revyn i Torsåker av mamma och pappa (fantastiskt) och när den var slut åkte jag med tjejerna till Hofors och tittade på alla fantastiska kreationer som skulle ut på folkan. Kom hem halv två. På söndagen hann vi i och för sig sova länge och chilla lite på förmiddagen, sen kom Hanna till mig och fikade och efter det öste jag bodycombat med Wilma. Sen hem, duscha, äta, packa, sova och sen uppsala igen. Pust och stön.

Här är vi nu. Efter en föreläsning i analytisk miljökemi (som var bra, äntligen!) och en fyratimmarslab i elektromagnetism.

Godnatt.


Meddela din åsikt
Jag heter: Sofie

Svar: Jo absolut, men ändå. På en så pass ny bil vill man ju ändå inte skruva för mycket själv :(


Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback