gröt

Nu är det november. Månaden som är synonym till pest och pina och är mörkast och dystrast och jävligast av dem alla. Det enda som är lite bra med den är att det är legitimt att börja med vissa saker så fort det blir november. Typiska sådana saker är risgrynsgröt, julmust och pepparkakor. Inte före november va? Jag käkade risgrynsgröt till middag idag. Typiskt bra och gott och lite småjuligt sådär.

I övrigt har den här kvällen endast bestått i att jag har suttit och haft djupa diskussioner med mig själv angående ett duggatal i fysikaliska kemin. Blev så frustrerad när det inte gick att jag pratade med mig själv (ganska högt)och försökte diskutera mig fram till vad som blev fel. Provade en formel, hade alla konstanter och variabler och grejer utom en, körde tvärt fast ändå. Blev arg. Tyckte inte att det borde vara så svårt. Provade en annan formel, som i verkligheten bara var en omskrivning av den första formeln, och då gick det till slut. Förundrades över mitt tålamod eftersom jag höll på i nästan tre timmar. Hittade även felet som jag gjort i den första formeln och förbannade mig själv lite till. Har jag inte rätt nu blir jag riktigt ledsen, men det blev rätt storleksordning på det hela i alla fall så jag är nöjd.

Imorgon är det utnarm. Då ska jag prata med företag och vara en exemplarisk student (läs: samla godis och pennor). Och på eftermiddagen kommer mämz hit. Vi ska flanera runt, fika, äta och umgås. Mys.



Lite juligt känns det väl va. Men jag har tretton labbar kvar till jul. Sorgen.


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback