101114

Har haft en superfin helg. Kom hem på fredagkväll efter att ha lyckats bra med kemiduggan (hoppas jag). Det blev precis de två uppgifter som jag ville att det skulle bli, fantastiskt.

På lördagen var jag med mamma till simhallen på morgonen. Simmade i en halvtimme och har träningsvärk efter det nu. Det är pinsamt. Mycket pinsamt. Tyder kanske på att en gång i månaden är lite för sällan att simma. Men men. Kul var det i alla fall. Övade crawl med mamma. Det var roligt. Och det gick helt okej för henne till slut.

Lördagsftermiddagen spenderades i Torsåkers kyrka med dop för fantastiskt söta lilla Evelina. Roligt att hon fick heta Louise precis som jag. Fint. Men det var inte bara dop. Johan och Pippi passade på att gifta sig samtidigt till ingens vetskap. Jäkla luringar. Jättefint det med. Fina fina kusiner. Nu är de gifta båda två. Känns lite konstigt.

Dagen idag har jag, efter mycket chill och en kortspelsvända med mormor, avslutat med ett dubbelpass på Aerostep för att försöka kompensera för denna träningsfattiga vecka. Först mammas nya favorit functional moves (där man mest står still men svettas som en idiot!!) och sedan ös på bodycombat. Det gick nästan hela vägen. Blev så fantastiskt supertrött och illamående på slutet att jag inte pallade styrkelåten men annars gick det bra. Kan kanske upprepas.

Nu ska jag krypa ner och sova med min älskling och imorgon blir det uppis igen. Denna gång med en cykelhjälm i bagaget. Bra där Sara.

Puss och godnatt

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback