plugg

Har relativt nyss kommit hem från en heldags plugg hemma hos Amanda. Jenny var också med, och till en början även Josefin. Tolv till halv tio är väl inte så illa. Vi tog oss nästan igenom en, observera EN, ekologitenta. På nästan tio timmar. Effektiv tid var väl kanske lite kortare. Vi tog en tripp till folkes, lagade kulinarisk mat, fikade cola och kakor och hade små ineffektiva surrpauser lite titt som tätt. Men jag måste säga att nu känns det i alla fall bra mycket bättre och tryggare inför ekologitentan. Den känns som om man börjar få ett litet hum om vilka frågor som kan tänkas komma och pluggar utifrån det. Och det bästa är ju att vi får ha med oss allt material till tentan så man behöver inte kunna något utantill. Underbart.

Eftersom vi började så sent som tolv idag så hann jag med en tripp på stan på förmiddagen. Såg en underbart söt klänning på gina igår som jag provade och också köpte idag. Wiie. Det blev också en grön t-shirt med en uggla på från new yorker. Hittade även två söta klänningar till som jag inte hann prova idag. Det får bli någon annan gång. Kanske som belöning efter tentan på torsdag? Det känns som evigheter sedan jag senast shoppade kläder så det är verkligen på tiden att unna sig lite och fräscha upp garderoben en aning. 

Imorgon blir det ett pluggrace igen. Förhoppningsvis inte lika länge som idag. Men då¨ska vi sitta här hemma så det blir ju jätteskönt för mig. Wooho. Nu blir det sängen. 

Puss  


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback