update

Försöker mig på en snabb uppdatering

Torsdag 24 juni
Åkte till uppsalaland med bästaste Malin för att plocka hyem lite post från lägenheten. Vi lunchade vid ån, gick en vända på stan och åt sedan jordgubbar vid ån. Fin dag. På tåget hem fick vi åka med en stor schäfer under bordet. Det var trångt och den slickade på fötterna. Mindre mysigt.

Fredag 25 juni - midsommarafton
Först blev det sedvanligt midsommarfirande i Råbacka tillsammans med mor och far innan jag begav min mot barkhyttan och Sofies och Emmas midsommarfest. Mycket trevligt allting. Jag var kanske bäst i hela världen på kubb och slog ner kungen så att mitt lag vann inte mindre än tre gånger. Grillade fläskfilé men två av fyra bitar åkte genom grillgallret. Fail. Tur att jag hade en majskolv också. Åkte med Ida till Torsåker på kvällskvisten och träffade älsklingen och Hanna utanför gästis. Kul det med.

Lördag 26 juni - midsommardagen
Vaknade seeeeeg klockan halv ett och frukosterade med pizza på gästis klockan halv tre. Hann inte med så mycket mer innan det var fest igen. Denna gång förfest hos Eklunds innan det begav av på cykel mot hammarby.

Söndag 27 juni
Lekte med Malin och Hanna på eftermiddagen. Det blev bad hos mig och sedan glass på Time

Måndag 28 juni - Onsdag 30 juni
Jobbet på posten. I år fick jag inte köra bil utan nu ska det cyklas och springas i trappor. Jag fick nämligen distriktet på Göklund. 81 trappuppgångar med tre våningar i varje blir en del springande vill jag lova. Och annonsbladet är ett helvete att peta in genom ett brevinkast, så läs det med kärlek och omtanke om brevbäraren annars kanske ni blir utan nästa gång. Dock har jag en tjej med mig nu i början så jag har inte behövt göra hela distriktet själv än. Från och med fredag kommer det nog bli jobbigt. Och jag har en sjukt dålig cykel som tappar kedjan hela tiden. På dessa tre dagar har den åkt av inte mindre än sju gånger. Inte riktigt okej.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback