chill

Igår blev ännu en slappdag. Jag brände ut lite bilder och städade ur min garderob. Det blev två stora högar med klädser som ska bort bort bort. Skönt. Jag tömde även min byrå som det verkligen bara låg meningslöst gammalt skit i. Nu kan jag använda den till något vettigt, nämligen till att förvara kläder som jag verkligen använder. På kvällen sedan när Kalle kom hem från jobbet åkte vi och metade lite. Det blev väl kanske inte jättemycket fisk men det var roligt och mysigt i alla fall. Vi hade vår nyinköpta lilla grill med oss så vi grillade där vid sjön. Många sådana små spontana utflykter i sommar tack.

Den här dagen ska jag till att  börja med ägna åt att baka muffins. Chokladmuffins med mariannekulor i. Förutsatt att det finns något att baka med. Annars blir det svårt.

På eftermiddagen ska jag träffa Ida. Det blir fantastiskt roligt. Jag saknar henne. Jag saknar alla som jag inte kunnat träffa på grund av allt pluggande. Nu är det underbart nog sommarlov och jag kommer att vara tillgänglig i princip jämt. Så att alla är välkomna att leka med mig. Berätta vad som häder tack :)

Och imorgon är det Malins student. Då får jag träffa fler underbara människor.

Tjo

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback