action

Idag var det actiondag på posten minsann. Min första ensamdag. Det gick bra faktiskt, även om jag hade ett par fadäser och även om jag hatade postkodlotteriet exakt hela tiden. Först fastnade en växel på cykeln så att hjulet och tramporna var helt låsta. Jag kom absolut ingenstans. Som tur var så hände det precis utanför statoil så jag knallade in där och fick hjälp efter många om och men. Bra med händigt folk. Sen gick det smärtfritt ända tills det ramlade ut en nyckelknippa ur en fastighetsbox och jag inte hade någon aning om vart den kom ifrån. Lyckat. Visste inte vad jag skulle göra då heller. Försökte först ringa posten två gånger utan svar, sen försökte jag ringa Camilla två gånger utan svar. Det slutade med att jag fick fatta ett eget klokt beslut att ta med nycklarna och sätta en lapp på boxen. Hoppas att ingen skäller på mig sen. De på posten tyckte att jag hade gjort rätt i alla fall, får se vad nyckelägaren tycker. Oj oj.

När jag slutade åkte jag och hämtade Malin som följde med mig hem och badade. Efter det åkte jag till Torsåker på bluegrassfestivalen. Hade spontan sms-kontakt med Karro som jag inte sett på flera år och vi bestämde att vi skulle ses där. Hur kul var inte det? Jätteroligt. Myggigt var det också.

Nu har jag nyss kommit hem och sitter i älsklings soffa och är jättetrött. Det blir nog till att sova nu har jag en känsla av. Skål då.


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback