100120

Idag har jag för första gången bytt ett par ord med en av grannarna här i huset. Har reflekterat över det flera gånger att jag inte har den blekaste aning om vilka som bor i det här huset. Jag ser aldrig några grannar. Idag när jag kom hem gick det dock in en människa samtidigt som mig och det visade sig att vi bodde på samma våning, till och med bredvid varandra. Skoj.

Annars har dagen bestått av biologi och ekologi ute på SLU hela dagen. Biologin är intressant, men föreläsaren är inte intressant. Han är sjukt jobbig att lyssna på och avbryter sig själv hela tiden. Typ "Det finns.. och sen har vi.. i varje cell sitter.." och på fjärde försöket kanske det blir en fullständig mening. Med lite tur. Ekologisnubben fortsatte med sina diagram och grafer. Den kursen känns ungefär lika flummig som introkursen. Det är liksom inget konkret.

Jag avslutade med ett Brädpass på friskis. Roligt med jobbit. Jobbigast var att jag var tvungen att stå längst fram eftersom alla andra brädor var upptagna. Två gånger kom det fram uppnosiga tanter och påstod att den där brädan den är minsann upptagen. Visa det då, tänkte jag. Hur svårt kan det vara att ställa dit sin vattenflaska liksom. Jag hängde med förvånansvärt bra dock. Det var en låt med en himla massa olika hopp och konstigheter som min koordination inte alls räckte till för, annars gick det faktiskt rätt bra.

Sedan jag kom hem från träningen har jag ägnat mig åt att lära mig massor av fina ord som jag säkert kommer att ha grym användning för under resten av livet. Eller vad sägs om cytosol, peroxisom, plasmodesmata, centriol, desmosom och mikrotubili. Det är riktiga grejer vi snackar om.

Godnatt

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback