100204

Det är häftigt att bo i Big Town minsann. Idag såg jag för första gången i mitt liv en civil polisbil. Och inte nog med det. Jag såg en polisjakt med en civil polisbil. Eller ja, biljakt och biljakt. Jag stod med Amanda vid busshållplatsen och väntade på hennes buss när polisbilen kom med blåljus och sirener och hela faderullan och jagade någon stackare som fick stanna på andra sidan vägen, precis mittemot där vi stod. Häftigt serru. Man kan ju undra vad den människan gjort sig skyldig till.

I övrigt var det en inte alltför häftig dag på SLU. Först fyra timmar växtfysiologi, vilket förvisso var ganska intressant men fyra timmar är lite väl magstarkt tycker jag. Efter lunch slog nog ekologinissen alla rekord i tristessframkallande föreläsning. AAAAH. Jag satt och ritade av filurerna på mitt pennskrin, och jag KAN inte ens rita. Så tråkigt var det.

Jag avslutade min dag med en rejäl omgång på friskis. Cirkelfys blev det. Sjuuuuukt jobbigt, men ändå rätt charmigt. Jag ville dö cirka hela tiden. 9 stationer á en minut på varje. Tre varv. Det blev en del det. Efter träningen gick jag till ica och köpte tre kilo apelsiner. Hur puckad får man bli. Det var hurtungtsomhelst och jag ville dö cirka hela tiden på vägen hem också. Och till råga på allt gick jag fel när jag skulle hem från affären. Så jävla arg blev jag. Jag fattar inte riktigt hur det gick till, jag måste ha gått ut genom fel dörr. Läskigt att vara så disorienterad. Nu blev det inte någon stor omväg eftersom jag fattade att jag gått fel när jag kom till Vaksala torg vilket ligger max hundra meter från affären, men ändå. Surt.

Jag köpte för övrigt en avocado också. Har hört att det ska vara så himla gott. Men den här var inte god. Smakade gummi. Bleeh.

Nu ska jag steka grönsaksbiffar till morgondagens matlåda, sen ringa älsklingen och sen är det natti.

Puss.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback