julsjuk

Tur att det kom en så snäll tomte till mig va? Med både filmer och böcker. Som att han visste att jag skulle bli sjuk och ynklig och ligga nedbäddad i soffan så här direkt efter jul va? Imorse låg jag i Kalles soffa och tittade på tre avsnitt av en cell-sam historia. Ni vet, barnprogrammet om kroppen som gick när vi var små? Jätteroligt att jag fick den boxen av mamma och pappa. Nu vet jag vad det är för filurer som rusar runt i min kropp va? Nu har jag förflyttat mig till soffan hos mamma och pappa och ska precis dyka ner i en av de böcker jag fick. Corpus Deliciti av Elias Palm. Hoppas att den lever upp till förväntningarna.

Julen har varit fin. Massor med smaskig mat hemma hos mormor och en massa fina paket. Fick en kaffebryggare så att jag ska kunna bjuda uppsalagäster på kaffe och ett pussel där man inte ska lägga motivet på bilden utan det som händer m,ed karaktärerna i framtiden (??). Blev lagom förvånad när jag öppnade Kalles paket och hittade en iPhone 4. Galning. Än så länge är det en salig blandning av engelska och kinesiska i den, och jag är rätt dålig på just kinesiska, men snart finns förhoppningsvis en svensk mjukvara i den så då är jag iPhoneägare. Wooh. Av mig fick Kalle ett playstation3 och av mamma och pappa fick han Gran Turismo 5. Vi körde hela kvällen igår. Eller rättare sagt, Kalle kör och jag coachar (eller..??).

Juldagen var också bra. Vi förfestade i Kalles lägenhet, jag och tjejerna, med mat och spel och sen blev det folkan för hela slanten. Det bästa i år var UV-stämplarna som hindrade alla 16-åringar från att kopiera stämplar och komma in och överbelasta. Nu var det helt lagom mycket folk så att det gick både att dansa, få en sittplats och komma fram till baren. Bra kväll.



Tomtemisse


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback