jullov

Jösses vilken kommentarboom det blev på förra inlägget. Hela 6 st. Mest reklamgrejer tyvärr. Bara för att jag råkade yppa ett ord i en blogg med 15000 läsare va? Som att jag, som snittar tio läsare om dagen, är vettig att göra reklam hos. Nej, inte riktigt.

Hur som helst så sitter jag i Kalles lägenhet och har JULLOV!!!. Hur skönt som helst. Tentan igår var dock en riktig pers. Hur mycket saker kan man pressa in i en fempoängstenta? Skärpning. Jag orkar inte inte ha klarat den, men det var så mycket jag inte hann skriva så det vette fasen hur det gick. M&P hämtade mig direkt efter tentan och jag åkte hem och briserade en bomb i deras vardagsrum, men nu står där i alla fall en klädd julgran med massor med paket under. Wiiih.  Kanske slänger upp en bild på den senare när jag åker hem.

Idag ska jag först åka till the big city och Hofors med M&P och inhandla lite juliga saker. Jag tänkte bara tryfflar och kola idag. Och sätta nejlikor i apelsiner. Och dekorera pepparkakor. Och träna klockan fem. Och åka till Gävle med Kalle efter det. Vi får se. Jag hoppas att allt hinns med.

Julstöka inte ihjäl er människor. På fredag kommer han med skägget. Hoppas att ni har varit snälla ;)

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback