Dag 14 - vad hade jag på mig idag.. men mest annat

Började med att masa omkring här i lägenheten iklädd min gröna NV-tshirt och vita pyjamasbyxor. Sen hoppade jag i svarta strumbyxor och min långa röd/vit-randiga tröja och svarta skor och röd vinterjacka och gick ut på stan och tittade efter en klänning på lördag. Hittade en fin röd/svart på H&M efter att ha provat otaliga trånga, felsydda, tighta och allmänt konstiga lite överallt. Sörjer lite över att jag var tvungen att köpa storlek 40, men skyller på att tuttarna skulle få plats vilket de inte fick i 38:an. Köpte även en svart topp med paljetter på New Yorker som blir perfekt till juldagen.

Sen gick jag hem och masade runt lite till. Åt lite lunch och så vidare innan jag cyklade iväg till tentan iklädd exakt samma sak som tidigare. Blev sjukt förbannad när jag cyklade. Är fortfarande arg. Vid ån är det som cykelväg i båda riktningarna på halva vägen och enkelriktad bilväg på den andra halvan. I slutet tar bilvägen slut och som cyklist ska man då byta sida eftersom det bara är cykelväg den sista biten. Hur som helst. Jag skulle precis till att byta sida eftersom bilvägen strax skulle upphöra och kom ikapp en tant som cyklade mitt i cykelvägen. Eftersom jag ändå skulle byta sida så körde jag om henne på höger sida. Precis när jag cyklade förbi sa kärringen "Hoppas hon blir ihjälkörd, så som hon cyklar". Inte för att man väl egentligen ska bry sig, men det är inte som att man ignorerar att någon önskar livet ur en. Blev arg på mig själv i efterhand att jag blev så överrumplad att jag inte kunde komma på någonting att kontra med. Jävla surfitta. Hoppas att DU körde omkull på vägen hem. Kanske bröt lårbenshalsen eller något.

Tentan var svår också. Jag har hittat på jättemycket saker som jag inte vet om det har någon som helst verklighetsförankring. Jag tog en formel och anpassade den efter mina önskemål. Hoppas på lite kreativitetspoäng i alla fall.

Nu sitter jag återigen i den gröna NV-tröjan och pyjamasbyxor. Ska snart sova. Pusshej

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback