umeå

Jag har som sagt då varit i Umeå med Ida i ett par dagar. Soft. Faktum är att det är den enda lilla semestertrippen jag lyckats få till den här sommaren. Kanske beroende på att jag aldrig var ledig samtidigt som någon. Dumt.

Vi åkte i alla fall bil i sju timmar innan vi kom fram. Lustigt nog var det inte alls särskilt jobbigt. När vi kom fram hittade vi in te till parkeringen eftersom de hade stängt av vägen så vi fick irra runt en massa innan vi insåg att det var meningen att man skulle åka på cykelbanan. Sen packade Ida upp och jag tittade på och när det var färdigt irrade vi oss in till centrum, men eftersom klockan var typ sju så var allt stängt. Vi köpte mat på den sunkigaste pizzerian jag någonsin sett. Jag fick mickrad lasagne och Ida fick fel mat. Inte okej. Dag två mätte vi alla vinklar och vrår i rummet innan vi gick till centrum. Det blev lite shopping för min det, köpe ett prickigt block på lagerhaus, en jättesöt skål på en designaffär, tre par örhängen på ur&penn samt lite färgpennor på akademibokhandeln. Vi lyckades även åka buss med den suraste chauffören och hitta till Idas skola och inspektera den. Sen gick vi tillbaka och mina fötter var döda efter det. Vi lagade mat själva på kvällen, italienaren förtjänade inte en ny chans.

Igår åkte vi hem, vilket logiskt nog också tog sju timmar. Vi hann bara hem innan det var dags att bege sig till helt enkelt i gävle för käk. Det var jag och kalle, ida, emma och parre, sofie och niklas och tatte som var ut. Mycket trevligt. Jag käkade någon slags biff. Helt okej. Efter maten gick vi till o'learys och tog en cider. Mycket trevlig kväll. Menad som avskedsmiddag för ida som sticker till umeå nästa vecka.

Idag ska jag baka lite för att sedan åka till malin på lite avskedsfika. Sorgligt att alla sticker iväg åt olika håll. Tur att jag inte ska vara kvar här och uggla runt jag heller. Jag måste även börja packa för återvädandet till uppis idag. Håller på och tvättar och grejar lite just nu. Usch. Ångest.


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback