valborg

Jag har haft en fantastiskt fin valborg. Det enda jag saknar är lite mys vid en kase, men å andra sidan har jag fått mycket annat som jag inte riktigt brukar få på valborg. Dock inser jag ju alltför ofta vilken usel partymänniska jag är, men det är skönt på sätt och vis. Exempelvis är jag hemma redan nu, strax efter elva, och slipper garanterat huvudvärk imorn. I alla fall av den anledning som många andra kommer att ha huvudvärk.

Hur som helst. Det började ju igår kan man väl säga. Vi hade en jättemysig tacomiddag hemma hos Ville och jag hann även vara med och spela lite kubb i ekonomikumparken innan jag åkte hem för att kvartera in mamma&pappa&Kalle. Jättetrevligt att de ville sova här tycker jag.

Imorse klev jag upp sju vilket kanske är en av anledningarna till att jag verkligen inte orkade vara ute längre ikväll. Jag var ju dessutom helt hyper inför ränningen och sov nästan ingenting inatt, så jag är ju som ett vrak nu verkligen. Ett vrak blev vår flotte också. Faktum var att den började ramla i bitar långt innan vi ens kommit fram till första fallet. När vi skulle parera för den första, jättelåga, bron så gav ena sidan vika så att vi kantrade och välte och fick bada. Det positiva med det var att det inte alls kändes kallt i vattnet. Våtdräkt är ett fantastiskt plagg, även om den är så tät att man storknar när man inte ligger i blöt. Under resten av färden fram till kvarnfallet lossnade ännu mer saker så när vi kom fram hade vi bottenplattan och en kant kvar att förlita oss på. Verkligen dömt att misslyckas. Men vi tog fallet rätt så snyggt ändå faktiskt. Har sett film på det. Observera att jag inte skrev att vi klarade det. Vi välte längst ner i forsen och av flotten blev det bara mos så grodmännen fick hoppa i och fånga upp oss och se till att vi inte tänkte fortsätta på våra vrakdelar. Det slutade alltså med en bitter vandring från Norrlands till målet. Vi var väl en av få flottar som inte kom hela vägen verkar det som. Men men. Lärdomen av detta fick bli att i fortsättningen satsa på en fyrkantig flotte, en stabilare ram och en front som inte skär rätt ner i forsen. Hur som helst lär det inte kunna gå sämre än det gjorde. Hoppades lite stilla på att vi skulle ha chansen på priset "mest ägd".

Efter ränningen lunchade jag med mamma&pappa&kalle på fantastiska café linné och när de sedan åkte hem begav jag mig till ekonomikumparken och chillade med lite klassisar ett tag. STÖRT mycket människor. Jag lovar att motsvarande hela hofors kommun var samlad på den lilla plätten. Helt sanslöst. Nästa stopp blev Flogsta höghus där vi grillade och chillade på ett tak. Chillet förvandlades så småningom till en riktig röjfest. Jag gillar det inte. Konstaterar det jämt. Jag tycker i allmänhet att stora mängder fulla människor som bara kryllar omkring bara är obehagligt. Jag är ingen partymänniska. Inte av typen stora fester i alla fall.

Men som sagt. På det stora hela taget är jag mycket nöjd med min valborg. Hoppas att alla där ute har haft en fin dag också.


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback