morgonsim

Imorse ringde min klocka 05.40 och jag studsade upp glad i hågen för att åka och morgonsimma med Malin. Även om det kändes som en brutal idé på bussen halv sju så kändes det som en av de bästa planerna någonsin när vi tantsimmat 600 meter, crawlat 400, haft lite simskola med Roghe (som jag inte sett på år typ..), ätit jättemycket frukost, chillat, bubblat och duschat när klockan var nio. Jätteskönt. Hela dagen kvar och träningen redan avklarad. Nöjd.

Sen åkte jag och handlade med mor. Vi ska åstadkomma mat till femton simungar som ska ha ett litet träningsläger i helgen och när vi knatade där på coop så fick jag ett lite tråkigt sms om att konserten ikväll blivit inställd. Jättetråkigt. Jag som hade den här dagen helt klar för mig. Skulle till Gävle och se Jill Johnson för sjätte gånge, äta på McDonald´s med älskling och sen åka hem och mysa. Nu vet jag inte vad det blir ikväll. Lite ledsen över det.

Istället har jag spenderat min eftermiddag med att spela kort med mamma och mormor, rätt trevligt det med i och för sig. Vad som händer nu har jag som sagt ingen aning om. Kanske hyra film. Låter fint.

Peace.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback