nätverk

Mitt nätverk sparkade ut mig i eftermiddags och efter det har det varit totalt omöjligt att ansluta till det. Fattar inte varför. Kan inte sånt. Nu har jag istället hackat mig in på ett oskyddat nätverk här i grannskapet. Fint. Det fungerar i alla fall, men signalstyrkan är jättelåg.

Lämnade Malin ensam i lägenheten imorse medan jag själv insöp lite matnyttig linjär algebra. Förstår inte riktigt vad den kursen syftar till. Allt känns som hittepå. Verkligen. Men föreläsaren är kul. Han ser ut som en tomte, alternativt professor Baltasar utan labrock, alternativt ugglan i från A till Ö, alternativt direkt tagen ur Harry Potter. Han är jätteliten, har långt grått skägg, flint, ruda glasögon som han placerar absolut längst ner på sin pyttelilla näsa, pratar superfort och bryter på något skumt språk. Ojoj.

Det blev en vända på stan idag med. Tänkte att jag skulle prova jeans men orkade inte riktigt det. Istället köpte jag en porslinsburk med formen av en muffins. Jättefin. Jag tänker ha bitsocker i den. Fint.

Har hunnit med en träningsvända idag också. Core på friskis. Är ganska besviken på det. Det var inte alls som i Hofors. Mycket slappare. Som vilket jympapass som helst inkluderat lite liggande på golvet. Det bränner inte i magen. Inte alls.

Nu ska jag dyka ner i Linjär Algebra en stund.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback