ikea

Skrivet igårkväll.. men publicerades aldrig


Fick mor&far att skjutsa mig till Uppsala idag så att jag skulle kunna gå på Ikea och köpa en massa nödvändigt utan att behöva frakta allt på cykeln. Det blev inhandlat en matta till mitt jättetomma golv och en massa lådor och tidskriftssamlare för seriösa försök att få struktur i min bokhylla. Det blev braaa. Mycket bra. Fast är inte hundra procent nöjd än. Det fattas en liten "byrå" att stoppa viktiga små saker i. Jäpp.

Och på vägen från Ikea höll vi på att krocka med en lastbil. Hade kunnat bli mindre bra. Vet inte hur nära det var men fett med läskigt var det i alla fall. Papps missade att det var en rondell (om det nu ens var det..??) så han fick tvärbromsa när en lastbil körde ut rätt framför oss. Usch. Usch. 

I övrigt är jag stolt över att jag faktiskt hittade till Ikea. Och tillbaka. Utan felåkningar. Trots att jag aldrig varit där.

Jag är ensam i lägenheten den här veckan. Sanna har höstlov och har åkt hem till Hofors. Jag tror inte att jag varit helt ensam i ett hus (en bostad i största allmänhet..) på nätterna förut. Gillar det inte riktigt. Men. På tisdag kommer Malin hit och underhåller mig och på torsdag åker jag hem igen så det blir inte så mycket ensamt i alla fall. Skönt.

Godnatt.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback