Gnäll

Konstaterade just att jag glömde publicera gnället som var självskrivet i föregående inlägg. Jag har varit irriterad över det hela helgen, men ändå glömmer jag att skriva det. Kankse just för att jag var så himla arg. Innan gasguen i fredags, när vi stod och väntade utanför Norrlands, var det någon som snodde min cykelkorg. Kanske inte världens big deal egentligen, men jag blir bara så himla irriterad. En principsak bara. Mest irriterande är det faktum at jag stod tio meter därifrån. Tio meter. Bara på andra sidan vägen. Helt plötsligt såg jag bara att min cykel låg ner och tänkte att jag skulle gå och resa upp den och då var korgen borta. Blä. Var helt säker på att någon skulle ha slängt hela cykeln i ån när jag skulle hem efter gasquen. Men den var kvar. Lyset också. Men inte korgen.

Det fick ju alltså till följd att jag var tvungen att släpa en korgjävel på tåget för andra gången. Nu har jag mammas, och jag har låst fast den med hänglås på cykeln. Tre gånger av tre möjliga har jag haft helt sjukt otymplig packning på det proppfulla tåget när jag åkt tillbaka hit på söndagarna. Två cykelkorgar. En papperskorg. Papperskorgen ska jag väl dock förhoppningsvis slippa bli bestulen på så den är väl rätt safe.

Och nu är jag förkyld. Igen. När jag precis kände att jag skulle komma igång med träning igen. Fuck. Varför? Varför? Det blir bara jobbigt allting. Mest att cykla överallt. Orkar inte.

Och jag irriterar mig på att jag inte har några tändstickor. Svårt att få fart i värmeljus med enbart tankekraft. Jag kände verkligen för att tända ljus i mitt rum nu när det blir mörkt så tidigt. Vore fint. 

Och mitt sista news för idag är att jag har köpt te. Spännande. Det har aldrig hänt förut. Ska ha te-terapi med mig själv ikväll. Jag har kanelbullar i frysen också. Mums.  


Meddela din åsikt
Jag heter: malin

vill ha teterapi med dig nuuuuu!

Jag heter: malin

sv; åh det vore superkul! är fast på norrländska tors-sön, men skulle kanske kunne åka ner i första helgen eller i början av veckan då som sagt. ska kolla upp det!

2009-10-05 @ 22:49:48
bloggintresserade klickar här: http://malich.blogg.se/
Jag heter: malin

eh sara jag insåg just att jag inte kommer få pengar innan dess = jag har verkligen inte råd.. :( tänkte inte alls på det innan. så himla tråkigt :(:( men kommer jättegärna nån helg när jag fått pengar igen!

2009-10-06 @ 21:49:37
bloggintresserade klickar här: http://malich.blogg.se/

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback