ehm.. nattblogg?

Hemma från tentafest. Det var skoj. Som det alltid är med fest. Fast jag var lite för trött för att det skulle bli perfekt. Hatar att känna hur tankarna fladdrar iväg hundratals mil när jag står och dansar. Jag måste se ut som världens mest frånvarande tönt när jag svänger runt där med tom blick och bara stirrar rakt fram. Men. Bra musik gör att även en gråsten kan fokusera och stundtals dansa lite engagerat.

Och på tal om gråsten. Det är inte över förrän det är över på riktigt så att säga. Imorn är det dags att stifta den första bekantskapen med earth-boken och börja plugga stenar och mineraler till miljö&vatten-tentan. Pluggapluggaplugga. Lite deperimerande. Nu när matten är över känns det lite som helsg för evigt. Och då är det inte ens helg.

Och premiärturen på nya fräser-räcern gick bra. Sjukt skön att cykla på var den. Världens bästa stötdämpning, kändes lite som om jag åkte traktor. Typ. Men vinglig. Fruktansvärt vinglig. Höll på att plocka med mig en skylt nu på vägen hem bara för att jag släppte vägen med blicken i någon liten nanosekund. Läskigt. 

Hur som helst. 

Imorn kör vi sista vändan med yrkeslivsanknytning på introkursen. Känns som att eartboken kommer att vara min vän under de fyra timmarna. 

God natt.
  

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback