tenta

TENTAÅNGEST!!!

Imron gäller det. Första tentan. Baskurs i matematik. Jag vet att jag borde klara den. Men.. det som är läskigt är att vissa uppgifter är så sjukt svåra. Det är så varierande svårighetsgrad på övningstentorna vi fått. Tääääääänk om det bara är svåra uppgifter på tentan. Täääääääääänk om jag tycker att jag inte kan NÅGON helt säkert. Då kommer jag gråta imorgon eftermiddag. Jag vill inte göra omtenta. Jag vill ha en hel månads jullov. Jag vill verkligen inte behöva plugga ihjäl mig en gång till. Orkar inte det. Och.. Jag har aldrig inte klarat någonting. ALLT har ALLTID gått jättebra. Mitt stora välväxta ego skulle DÖ om jag kuggade. Verkligen DÖ.

Har pluggat hela dagen idag. 10-17 ungefär. Orkar inte mer nu. Det får gå som det går. Tänkte att jag skulle kolla upp svaren på de sista uppgifterna jag gjorde men hittade inget facit så det var nog inte meningen att jag skulle göra mer nu. 

Nu blir det duschen. Sen ska jag se en film eller något annat avslappnande och stoppa in onyttigheter i huvudet. Köpte en fräsig choklad idag. Marabou sensations. Tyvärr var den inte alls lika god som den såg ut så den behöver vi inte köpa mer ochd et var väl tur eftersom den kostade 20 spänn!. Men hur som helst. Nu laddar vi (älskar att omnämna mig själv i plural.. ehe. fult) för imorn. 8-13 kan ni ju tänka lite extra på mig.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback