äckelfrukost

Hade en helvetesmorgon med min frukost imorse. Allt gick verkligen fel. Konstaterade först att jag hade haft i halva saltburken i min gröt så den blev verkligen inte god. Konstaderade sedan att arlas mjölk ALDRIG håller fram till bäst före-datumet utan alltid blir dålig minst två dagar före. Mjölken var verkligen gränsfall, trots att bäst före-datumet är på torsdag. Så det blev salt gröt med halvtaskig mjölk. Mums. Och eftersom gröten var så himla salt blev jag jättetörstig av den. Skulle då dricka min juice, som förvisso varit öppnad ganska länge, som också börjat bli dålig. Alltså, salt gröt, halvtaskig mjölk OCH aningen jäst juice. Så glad. När jag sedan skulle göra mackor att ta med mig till skolan hade min ost möglat så den fick jag slänga.

LÅTER SOM EN TOPPENMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Till råga på allt blev jag sen och fick cykla ihjäl mig för att komma i tid. Var ett sedvanligt svettberg när jag kom fram till skolan. 

Men.. Om 20 minuter kommer Malin hit. Ska gå och möta henne på tågstation nu. Blir mycket trevligt. Så förhoppningsvis blir det en ganska bra dag ändå. Tror vi får börja med att gå och köpa frukost. Ehe. 

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback