bodycombat

I lördags skrev jag dugga. Det gick skit. Tror att jag för första gången i mitt liv kommer att få se ett underkänt resultat. Det gör lite ont faktiskt. Men egentligen spelar det ingen roll. Jag ska klara tentan istället. Ska. Och på kvällen hade våra faddrar barnkalas för oss. Skoj. Jag kom tvåa på hela havet stormar. Ehe. Sen åkte jag hem och då kom älsklingen hit till mig i storstan och stannade till måndag morgon. Det var fint. Vi tog en lååååång promenad och åt smaskig chinabuffé bland annat.

Idag har jag pluggat massamassa kemi. Känns gött. Nej. Men, vi klarade i alla fall nästan en heluppgift på övningsuppgifterna inför duggan på fredag. Ehm. Fast jag har ¨lånat gymnasiekemiböcker. Helt klartvärt att kunna slå upp saker i en enkelt formulerad och ganska kortfattad bok på svenska istället för tegelstenen på närmare tusen sidor som dessutom är på engelska.

Har tränat två pass på två dagar också. Igår körde jag puls medel på friskis. Det var okej. Helt lagom intensivt för att jag skulle känna mig lagom utpumpad efteråt. Kände en liten antydan till träningsvärk idag men trotsade den och stack till sats och körde musten ur mig själv på bodycombat. Så jävla härligt. Varför är jag inte medlem på sats? Jo, mest troligt för att det skulle ruinera mig. Men.. jag har två gratisträningar kvar att utnyttja fram till jul. Gratis är gott. Bodycombat är bäst. Bäst av allt var att de körde tre låtar från 39:ans release som jag faktiskt blev förvånad över mig själv när jag kom ihåg. Jag behövde inte känna mig som en total rookie, utan kunde ladda på rejält här och där. Bäst.


Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback