..

Sara har lyckats igen. Pajat bilen en gång till genom att köra brutalt in i saker. Denna gång var det räcket bakom posten som fick smaka på min klena avståndsbedömningsförmåga. Punktering, bortskrapad lack och en bula ovanför hjulet blev priset för den tabben. Jubel och applåder. Hur lyckas jag? Andra gången på en månad. Blir så sur på mig själv, vet inte om jag ska köra bil mer...

Och på tal om bilproblem var det pinsammast någonsin på jobbet i torsdags. Antar att jag blev årets skrattobjekt. När jag hade kört klart posten åkte jag till time och käkade korv. Det var första gången som jag inte åkte raka spåret tillbaka till posten. När jag stannade glömde jag tydligen bort att lägga i parkeringsbromsläget på växelspaken och hade ingen aning om att det var en förutsättning för att bilen skulle starta. Så jag försökte.. och försökte.. och försökte.. och försökte. Till slut ringde jag ner till posten och sa att bilen hade lagt av. Då kom två stcken och skulle komma fram till vad det var för fel. En kille, femton år eller vad han är, satte sig i bilen, bytte växel och startade. Ehehehe.. Pinsamt.

Och igår grillades det hemma hos Emma. Fick cykla till Torsåker och låna bilen av Carl för att åka till Barkhyttan. Höll extremt mycket koll i höger backspegel då vill jag lova. Grillningen var mycket trevlig i alla fall. Smällde i mig tre fläskkotletter, vilken nog aldrig hänt förut. Förvisso var de väldigt små, men dock. Efter grillningen åkte jag till Torsåker och gick på bluegrass med Carl. Det var nice, och cidrarna rann i lite väl fort tror jag. Ehe. Men bakfull blir jag icke. No way.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback