Fleurdagen

Mycket trevlig dag igår. Fleurdagen, Farbror Fleurs egen dag. Lite sovmorgon till halv tio (wohoo) och sedan var det volleybollturnering som gällde. Det gick inte allt för bra för laget från min faddergrupp, vi förlorade båda våra matcher ganska rejält. Men det var roligt ändå. 

När vi spelat färdigt roade jag mig kungligt med att gå runt och bjuda rekå på godis. Belönades för detta tilltag med hela sju stycken idolbilder av Fröken Φ, Mörk, Köx, Farbror Spons, Krimskrams, Direktören och Generalen. Tant [tæ:sk] och Binär gav mig godispoäng på mitt samvete medans Tant Spons och Sting inte alls blev imponerade utan kallade mig för "smörgodisreccen".

Efter vollyboll/godissmörande stack jag ner på stan och köpte hårspray och ett par gigantiska örhängen, sedan blev det fix inför the Big Bang. Temafest på Göteborgs nation. Rymden var temat. Jag iklädde mig ett par guldiga tights som jag lånat av Lina, en svart tight klänning samt mina nyinköpta neonorange knästrumpor med stjärnor som jag gjorde om till handledsvärmare. Jag tuperade håret och sprayade det med glitter.

Förfesten hade vi i skolan, inte jätteroligt men det funkade. Rekå kom och lekte med oss, vilket var roligt. Ett, två, tre, röda lyktan stopp i den jättelånga korridoren på Ångström var ganska intressant. Farbror Spons stod med megafon och gastade i den ena änden och vi sprang från den andra. Det tog lite tid, och krimskrams vann såklart.

När vi väll kom till Göteborgs var det dock väldans, väldans, väldans roligt. Shake med klassen och shake med Rekå, roligt. Köpte en spännande drink med bacardi melon och något annat lall i. Gott. Jag var kvar på Göteborgs till strax efter ett och blev överlycklig när jag skulle cykla hem och konstaterade att jag i princip var hemma, jättenära var det. Wohoo. 

Idag har jag bara chillat fram tills nu när det strax ska bära iväg till Flogsta för lite mysgrill.   

Meddela din åsikt
Jag heter: Josse

haha, ni låter helt space:ade! :D

Hur är det att ha fröken larsson som inneboende då? :p

Jag heter: Direktören genom Binär

Åh, vad trevligt att reccen har en blogg. Rekå tycker att de är fräsigt roligt att läsa. Direktören undrar var de orange knästrumporna är köpta, Direktören blev mäkta imponerad av dem.

2009-09-02 @ 11:04:24
bloggintresserade klickar här: http://recce.se
Jag heter: Sara

Sv; Oj så trevligt att Rekå hittat hit. Fräsigt. Reccen ska se till att vårda sitt språk. Knästrumporna hittade jag i some kind of marknadsstånd alldeles vid stora torget. Tyckte mig även se något i stil med Direktörens fräsiga rosa där, kan det tänkas vara avklippta knästrumpor det också?

2009-09-02 @ 16:40:50
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se/

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback