Klassolympiaden.

Dagen började med fyra timmar matte (urkh). Det var förmiddagen det. Därefter lunchade vi och sedan stack jag, Linnea och Johanna till studentbokhandeln och inhandlade mattebok. 700 SPÄNN!!! Ovärt? Kanske. Det sägs att den är bra att äga så det får väl accepteras. En riktig jäkla tegelsten var det i alla fall, så det var väl sidantalet man betalade för.

På eftermiddagen var det dags för klassolympiaden. WB kom på en sammanlagd femte plats, av cirka tjugo klasser. Myckdet bra, mycket bra. Mest för att Oscar och Erik ägde på äggkastning, där vi blev tvåa.

När klassolympiaden var slut trampade jag tillbaka till Ångström där jag mötte min uppdragsgrupp och fixade lite inför mogonndagens efterfest i rondellen. Den kan bli bra, bara jag orkar hålla mig vaken. Det lär bli sent.

På kvällen sedan hade vi WM-fest. Självklart var det klasserna W och M(maskinteknik). Vi hade mikrogasque i en källare på Ångström, vilket var trångt och jag var sjukt opepp. Jag stack därifrån redan vid nio, orkar inte tältet idag.

Nu ska jag duscha och sen sova, imorgon blir det att köa för biljetter till Φ-naldagsgasquen.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback