to win some or learn some

För det första. Kusin Daniel och hans Therese fick en liten tjej igår morse. Grattis som bara den!!!

Matteprov i fyra timmar var inte sådär jätteupplyftande roligt. Särskilt inte när man inte har hundra procent koll på vad man egentligen håller på med. Det var rätt segt och jag har inte den ringaste uppfattning om hur det gick. Vet dock att det var en och en halv uppgift jag inte hann göra. Det känns lite halvsurt när fyra timmar inte ska räcka,  men det spelar förhoppningsvis mindre roll. Jag har i alla fall inte lagt ner speciellt mycket energi på den här kursen, så det får väl gå som det vill. 

Glömde helt bort att vi skulle diskutera evolution på biologin idag. Jag hade inte sådär värst mycket att säga men jag tror att det löste sig ändå. Nu är biologin slut vilket innebär massa luckor i schemat. Nice. Kommer exemplvis att börja tjugo i elva på onsdagar. Tjoho.

Det är reducerat schema på aerostep nu, och de har plockat bort pumpen på tisdagar. Inte nog med det, de har plockat bort den på lördagar också. Ingen pump alls. Fy och blä. Jag har varit så pepp på pump på sistone, inte alls pepp för box igen trots att det var hur kul som helst. Jag vill ha pump. Jag vill se mina muskler spännas i spegeln och få värsta ego-kicken av det. Jag vill lyfta tungt och känna att jag blir starkare. Box är kul, men jag flyger som en vante och det är inte lika peppande.

Alltså bidde det ingen träning idag. Jag skrev historia istället. Ägnade mig åt att kartlägga de ekonomiska förändringarna under nya tiden. En fortsättning på det jag skrev igår om franska revolutionen. Jag blev faktiskt klar och skickade in den. En uppgift ur världen och ingen mer historia den här terminen. Jihoo.

Då färgade jag håret istället. Jag kände att det behövdes en uppfräschning av kulören. Det hade blivit rätt matt, men nu är det mörkt och fint igen. Grejt.

Nu ska jag sova.

Länge.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback