say you don't know me

På något underligt vis är det brödsmulor i mitt tangentbord vilket försvårar nedtryckandet av vissa tangenter. Hmm. Skumt.

Bion var bra. Dårar på skattjakt i havet. Lättsam och smårolig och precis vad jag behövde. Inget djupt och tankekrävande krångel som kräver hundraprocentigt fokus för att man ska hänga med. Nejdå.

Minuset var att salongen var jätteliten och att stolarna var jättelåga och att det var jättetrångt och att jag hade stora problem att sitta stilla. Inte på grund av filmen alltså,utan snarare beroende på yttre omständigheter.

När jag skjutsade hem Rebecka höll jag på att köra över en katt. Värsta mardrömmen och jag fick panik på riktigt. Fy fan. Den bara låg mitt i vägen och jag tänkte att den skulle ligga kvar där så jag väjade lite för den, men när jag precis var på väg förbi så sprang den rakt ut under bilen. Trodde jag. Tvärbroms blev det och en puls på sjuhundranittio. Väntade bara på att det skulle kränga tillnär bakhjulet gick över den. Men det klarade sig. Den lommade fram bakom bilen och satte sig och började tvätta sig. Puckokatt. Skrämde ihjälmig gjorde den i vilket fall som helst.

God natt.

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback