I must move on

På vägen hem från Idre igår hade jag viss kontakt med Rebecka. Hon skulle ha some kind of födelsedagssammanslutning på kvällen och ville att jag skulle komma. Det var ju attans. Trött som jag var tänkte jag hoppa det, men det kändes så överjävligt taskigt så jag pallrade mig dit i alla fall. Improviserade ihop ett presentkort på bio plus att hon fick det ljus hon skulle ha fått förra året. Ehumm. Hanna och en Falun-Elin var där också. Vi snackade lite skit ett tag och sen skulle Hannie åka hem. Mindre bra. Rebecka och Elin och jag sysselsatte oss med Sport-Buzz och Hollywood-Buzz. Skoj skoj. Jag ägde ut dem på sportvarianten och kände nästan att jag inte skulle ha så mycket emot att äga ett buzz. Så nu vet ni det.

Halv tolv kom mamma och hämtade mig och jag stupade i säng. Nästan. Hittade först en nyinköpt pyjamas i min säng. Mamma hade skickat efter den. Jättefin är den. Blå med vita får så ny kan jag ägna mig åt fårräkning när jag inte kan sova om nätterna.

Imorse blev jag väckt av telefonen. Det var från kyrkogården minsann. Jag har fått jobb. Yess. I två veckor i sommar ska jag kravla runt i rabatterna och plantera samt klippa gräsmattor och dylikt. Känns soft faktiskt. Nu är det bara att hoppas att jag får det andra koola jobbet också. God damn it.

Förresten fick jag en liten Ego-kick imorse också. Gick av en händelse in på rexnet och hittade där ett mail som meddelade att en lärare, inte en av mina men en på skolan, läst texten jag skrev om demonstrationen och tyckt att den var super. "Hej Sara. Tack för att jag fick läsa din text! Du är underbar, en mycket duktig skribent och en varm medmänniska! Jag tycker absolut att du ska publicera din text på så många ställen som möjligt. Det är en stark text som sätter ord på de smärtsamma känslor som vi alla upplevde utanför Migrationsverket. Jag tror dessutom att det är oerhört viktigt att så många som möjligt gör sin röst hörd i den här frågan. Om unga människor som du tydligt markerar att detta är oacceptabelt så blir pressen på politikerna desto hårdare." Sagt och gjort. Jag slängde iväg den till Arbetarbladet, får se om de vill ha den.

Imorn är det förresten demonstration i Stockholm. Känns måttligt surt att jag inte kan vara med. Ska ju som sagt på anställningsintervju och försöka norma högklassjobbet höhöh. Ni som ska dit får demonstrera för min räkning också och ni vet att jag är med och demonstrerar från hemmaplan.

Nu är det sovning

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback