Adel är hemma igen (:

Till att börja med måste jag kommentera det som alla säkert redan vet: Adel har släppts fri från förvaret. Har sett tecken som tyder på detta från flera håll men jag kan inga detaljer så jag ska inte snacka en massa. Kan vara så att det bara är en tillsvidarefrisläppning eftersom avvisningsbeslutet står kvar, men hur som helst är det dagens lättnad. VI VILL HA HEM DIG PÅ RIKTIGT NU ADEL!

Såg förresten nyllet på Sveriges hjärtlösaste människa, Tobias Billström i tidningen imorse. Fy satan vad ful han var. Som mamma brukar säga: "man får vara ful bara man inte är dum", men han är då tamme tusan båda delarna. Bara för att Billström och hans vapendragare i moderaterna har gett sig fan på att det inte råder väpnad konflikt i Afghanistan och Irak så vågar ingen i den där alliansen säga emot. Man kan rösta emot sitt parti, det är det som kallas för demokrati. Man får personligen tycka vad sjutton man vill men riksdagsledamöterna är så fruktansvärt fega och rädda om sin image att de inte vågar det. Fegast av alla är Hoforspolitikern Backman. Fy fan säger jag bara. Det är känsligt för honom i och med att hela Hofors kräver att han ska gå emot alliansen, men som folkpartist så vågar han inte det. Istället väljer han att stå utanför omröstningen och skylla på ett viktigt möte. Jag blir så sur. Men visst. Jag kan gärna leka med tanken att erbjuda herr Billström och den där riksbögen Tobé en varsin enkelbiljett till Afghanistan? Hela alliansen kanske vill följa med? Låt dem åka utan både pengar och pass så att de med livet som insats får ta sig tillbaka bäst fan de kan. Skulle de tacka ja? Självklart, det är ju så tryggt och säkert där så. Ursäkta, men jag blir så trött på den här soppan. Det är så löjeväckande hela grejen. Det är så sjukt komiskt att det finns så korkade människor och att man kan tillåta sig att kalla dessa ärkekorkskallar för förtroendevalda riksdagspolitiker som ska representera hela Sveriges åsikter och värderingar. Skulle mer än halva Sverige stå bakom det här beslutet? Knappast. Jag kommer aldrig att förstå mig på politik. Är det ens meningen att man ska kunna förstå sig på det?

Ursäkta gnället men jag behövde ventilera. Igen. Det är av allmän ilska för att jag blir så trött på det här. Jag ville vara med i Stockholm igår. Jaa. Nu fick jag inte det, men gnälla kan jag tamme tusan göra ändå. Punkt.

Meddela din åsikt
Jag heter: Jessica

Jag träffade Adel igår :D


Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback