all the good shit's gone

Tiden springer iväg när man har roligt. Tjohooooo, men här är jag igen.

Jag har inte använt mina fina skor än. Det stod en aura av gummistank omkring dem vilket gjorde att de fick förpassas ut på terrassen ett tag. Nu befinner de sig i edskevall och det lär visa sig om jag tänker använda dem eller ej,

Hur som helst. Kollojobbet har sparkat igång. Första dagen med ungar idag. Pust och stön. Igår var det bara bygg och fixx, men efter två dagar är jag redan rätt slutkörd. En del ungar går mig på nerverna på riktigt. Själv är jag som bussledare stationerad i Born och möttes av 36 ungar imorse. Det var drygt att skriva in dem hela högen. Trots att vi satt en hel hög ungar på att sitta två i samma bälte fick bussen åka två vändor. Totalt 93 ungar på vår buss. Wiehooo.

Jag har åkt båt idag. Inte nog med det, jag rodde den också. Jag och en till skulle lägga i avgränsningsmarkeringen vid badet, eller vi skulle göra området lite större genom att flytta ut sänkena. Det gick bra förutom att vi höll på att vicka. Kul om jag hade fått bada. Alla ungar som ville bada stod på stranden och tittade på, hade kunnat bli rätt festligt.

Fick ta hand om en unge som blödde näsblod också. Blev gladast när det inte fanns något desinficeringsmedel. Myyys med blod på händerna lixx. Not.

Ny dag imorn.

Meddela din åsikt
Jag heter: malin

sv; nä okej, du får ju ställa den var du vill.



och höhöhöhöh dåliga ordvitsar höhöhö.


Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback