Midsummer

Jag är ganska besviken på dig faktiskt.




Nu har det varit midsommarafton och midsommardag och hela kitet. Hej och hå. Det blev väl kanske inte riktigt som det var tänkt med allting, men sammantaget rätt okej ändå.

Det började med det traditionella midsommarfirandet på "plan", det midsommarfirande som är så traditionellt att den som vill veta närmare hänvisas till förra årets bloggtext. Japp. Sen bar det för min del ganska direkt av till södern (vet inte ens om det ligger söderut, men det känns så exotiskt att jag benämner det så) och Torsåker. Älsklingen kom och hämtade mig och min velociped. Lättast att få den transporterad av någon som har drag på bilen lixx.

I Torsåker blev det promenad med tung kasse för mig och älsklingen och sedan grill hos Lök med en Ida och en Dennis. Efter grillningen gick Dennisen och Löken blev dålig och i samma veva kom en entusiast och ville ha med oss på en viss fest. Nej sa vi och hamnade istället på brännboll halvvägs till malmjärn. Då hade vi hittat en Eklund också. Efter det blev det en runda chicago hos Ida, och jag vann. Minustecknet under kvällen var väl att alla någon gång var ledsna eller upprörda eller uttråkade. Skum stämning.

Midsommardagen var bättre. Nästintill klockren faktiskt. Efter en massa velande fram och tillbaka där ingen egentligen visste någonting kom vi iväg på cykel mot Hammarby. Det är tydligen vad man gör när man bor i Torsåker och det är midsommardag. Carl och jag, Ida och Emma, två herrar Eklund samt Malin och Hanna hurtade den dryga milen på nyhyvlad grusväg. Jobbigt men kul. Vi kom ikapp ett gäng vingelkusar som höll på att få både sig själva och sin omgivning med sig ner i diket, annars var det lugnt på vägen dit. Vi satt i ett tält och filosoferade och hade allmänt trevligt i några timmar samt tog en liten svängom på ett trångt dansgolv innan det blev nattlig cykling hemåt. Väl i Torsåker igen visste sex av åtta personer att det skulle ätas tårta hemma hos Ida. De två som inte visste det var jag och Carl, men vi sov medan Hanna och Malin trampade mot Hofors. Vem förväntas vara avundsjuk på vem?

Idag var det käk på Gästis med Ida, Emma, Lök och Carl som gällde. Efter det gick vi hem till Ida och spelade boop it, sjöng singstar och åt tårta. Carl och jag fick tårtan idag istället för i natt, kanske lite bättre.

Nu måste jag sova. Vissa har ju ett jobb att sköta. Regnar det imorn får jag åka bil. Hoppas nästan på det för min rygg är helt av.

God natt

Meddela din åsikt
Jag heter: Sofie

Jag hade också velat vara med till Hammarby, det var synd att jag inte visste om att ni skulle dit :(

Jag heter: malin

sv; det med tårtan ska du nog inte ta med mig eftersom jag åkte till ida för att hanna skulle låna toaletten.



och äsch, det är ju bättre att överdriva lite, åtminstone kändes det som säkert 40 mil. golfrakan killed me.

2008-06-23 @ 22:27:49
bloggintresserade klickar här: http://malich.blogg.se/

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback