sommarchill

Helgen har varit i toppklass, verkligen. Hur bra som helst.

På fredagskvällen var det röj på bessemerfesten som jag antydde. Massa folk och pinsam fjortisfylla, men också en hel del kända ansikten (vilket väl inte är så konstigt med tanke på att vi snackar om Hofors). De första vi hittade var i princip Hanna och Malin och sen även Sofie, så det blev att vi gick omkring med dem. Det blev några varv där och folket åkte lite karrusell och sen åkte vi hem igen. Då skulle jag försöka få tag på sötsöt, men det misslyckades. Fick sova själv.

Lördagen var späckad den också. Först simhallen och paparazzifota mig själv med viss hjälp av mamms. Blev faktiskt himla nöjd med bilderna. När jag kom hem hann jag bara förbereda picnic och skapa mig själv ett acceptabelt utseende innan det var dags att åka till Hofors och spana in Bessemerstjärnorna. Jag hade ju en massa simmisar med och de var jätteduktiga. Alva ägde ut alla som Günther och Kristin var lätt sötast som Crazy Frog. Vinnarna var jätteöverlägset bäst, men Isabelle och Linnea och deras company kom faktiskt tvåa, inte illa alls. Jag vågade aldrig det där när jag var liten.

Efter Bessemerstjärnorna fick jag med mig ett helt kompani av människor hem. Sofie, Emma, Nadja och Ida. Vi gick till sjön och hade picnic med kladdkaka och jordgubbar i solskenet. Puss på det. Sen skulle det badas och det var helt okej kallt vill jag påskina. Plågsamt kallt. Men vi kom i, 80 procent av oss. Sen gick vi hem och grillade, och i väntan på det spöade Emma oss alla ordentligt på Twister. Efter maten tittade även Hanna och Rebecka förbi och då blev det två omgångar Buzz, och genipokalen till mig såklart. Höh. Via Hofors blev det sedan Sandviken och cruising, dit vi även lyckades lura sötsöt. Kom hem klockan tre efter att ha fastnat utanför Rebecka i nästan en timme.

Igår började jag med biltvätt och gräsklippning för att sedan chilla med söt hela dagen. Hann även med att spana in kusin Johans lille Vincent, hela fem dagar gammal. Mwihihihih ^^,



You're summer

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback