you stole her every dream and you crossed her plans

... she never really knew she had a chance
and that's what happens when the only voice she hears
is telling her she can't.
 

Goder afton töntar och resten vanliga samt konungen och hela svenska folket.

Idag är dagen D på många sätt och vis. För det första kan påpekas att det är dagen då mitt efterhängsna halsont äntligen övergick i regelrätt dunderförkylning. Wiehoo. Nu kan jag konstatera att mitt huvud är fyllt med snor och med ludd och att snyter mig och nyser är det jag gör mest. Min stackars kran är helt röd och utsliten. Trevlig info, men det är dagens sanning. Tyvärr. Mer positivt är dock att har man väl blivit förkyld så går det ganska fort att bli frisk igen, oftast. Så nu vet ni det.

Jag hatade att det inte blev någon träning i måndags. Jag hoppade hurtfriskt i och simmade 150 meter, men jag kände direkt att det inte var så lämpligt. Jag hatade att jag inte fick träna idag, men det hade antagligen varit precis lika korkat att träna då med tanke på omständigheterna. Jag hatar att jag antlgligen inte kommer kunna träna imorgon heller men det tar vi då, det här kanske är en speedat kortvariant av förkylning. Vem vet. Jag hatar att jag bara har tränat två gånger på tre veckor och känner mig sjukt tjock och tillfettad. Bläh. 

~ Den som väntar på något gott, den blir aldrig fet ~ 


Blossom uttalade sig så på toppform igår, jag måste börja leva efter det jag med.


Nästa sak på dagordningen är att rapportera att mitt PROJEKTARBETE är färdigskrivet. Jag är så duktig, jag är så bäst. Betänk att jag är en liten tafflig tvåa som egentligen inte förväntas ha producerat detta förrän om ett år. Vad jag har fått höra så är det en trea som är klar, och lilla jag. Sara med framförhållningen. Känns så himla bra. När höstterminen börjar ska jag sitta där och fånle åt alla som förvirrat ränner runt och inte vet vad de ska skriva om. Det ska bli så skönt att slippa fundera mer på det där. Det mest lustiga är att jag var helt säker på att jag inte skulle gå breddningskursen. Jag tyckte att det verkade så tråkigt, och det var det väl också. Nästan. Eller, själva breddningen med Barbro och Lennart var kul men det var jobbigt när man skulle inventera själv. Men just nu är jag väldigt glad att jag gjorde det.

Ochslutligenfickjagredapåattjagfårvgiengelskamenjagharbestämtmigförattjagskavaraegladändå!

Godnatt kära läsare!


Meddela din åsikt
Jag heter: Sara

Bra, VG är skitbra! - så brukar Lennart säga om alla ämnen som inte är hans :P

Jag heter: Sara

sara: nej, vg är inte bra. jag har fattat att det är realistiskt, men det är inte bra. det ska mycket till för att jag ska vara nöjd med ett vg.

2008-01-10 @ 16:58:25
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback