thoughts of us kept keeping me awake

TJOHOOO! MALVA FYLLER 16 IDAG. GRATTIS!

Snö. Precis i rätt tid. Meningen var att vi skulle ha friluftsdag i Hoforsbacken på tisdag, men igår ställdes den in på grund av snöbrist. Så damn härlans. Nu har vi resursdag på tisdag och bättre kan det inte bli. Mwihih.


Min skola hade ett väldans bra rykte till den där hemska fredagen för två veckor sen, och idag har det förvärrats ytterligare. Tre okända personer knallade ogenerat in i en massa grupprum och länsade allt av värde. Jag fattar inte hur folk tänker. Det var många som blev av med mobil, iPod, plånbok och liknande och i hela skolan hängde frustration och vrede i luften. Stundtals har det känts lite nojigt att Lina och jag alltid är så petiga med att ständigt låsa grupprummet, men idag kom det verkligen till pass. Usch vad vidrigt, jag skulle ha fått panik om jag blivit av med något. Följande har jag endast hört ryktesvägen, men samma sak har kommit från tre håll med viss variation och från bland annat lärare. Besökarna hade tydligen frågat någon om vägen till Hoforshallen, vilken man kunde misstänka var en vilseledande manöver, så ett gäng lärare och elever åkte dit och lyckades hitta dem. De ringde polisen och fick till svar att de inte fick hålla dem kvar och polisen hade inga planer på att komma för de var "fast" i Sandviken. Inte ens en väktare fick hålla fast tjuvarna i väntan på polis utan de var tvungna att släppa dem fria. Jag har även hört att det ringdes till tidningarna så vi får hoppas på ett rejält uppmärksammande imorn. Sådana människor ska inte få finnas. Hata.

Jag är så begåvad jämt. På miljökunskapen gick vi till ica och knäppte en massa kort bland frukterna. Det var i slutet på lektionen så jag tog med mig matteboken och allt annat jag skulle ha med mig hem när vi gick dit. Men fotandet gick fortare än vi trodde så istället för att drälla omkring i 40 minuter innan bussen gick så knallade jag tillbaka till skolan. När jag sedan skulle gå ut till bussen så glömde jag matteboken kvar i grupprummet så det blev ingen matte när jag kom hem. Oj så ledsamt. 

För att förstärka begåvningen skulle jag försöka mig på matlagningskonsten när jag kom hem. Svagt VG i hemkunskap, here I am. Jag skulle koka spaghetti och så långt allt väl. Koka spaghetti fixar jag, faktiskt, men det visade sig knepigt att finna något att käka till dem så jag tänkte försöka mig på att göra en pastasås. Ost är ju gott till pasta tänkte jag och blandade hej vilt på gehör och då blev det som det blev. Det smakade fotsvett (eller ja, det smakade som fotsvett luktar) och var allmänt jätteäckligt så pastan fick bita i snön och förhoppningsvis bli käk åt en mindre kräsen skata eller dylikt. Själv tog jag mig en macka. Bra Sara. Det där med kockskola på individuellt val kanske inte skulle vara helt fel i alla fall även fast det låter som döden. Hata matlagning.

Sen blev det träning. Lite i alla fall. Herr T tänkte sig att det skulle genomföras ett syrapass men det var jag väl inte sådär jättesugen på. Den som tidigare läst in sig på mina hjärnspöken vet att jag inte gillar den där sortens verksamhet allt för mycket. Jag simmade i alla fall insimmet och lyckades med konststycket att krocka med Erika när båda simmade ryggsim. Pang på, skalle mot skalle. Det var nästan så att jag såg stjärnor och planeter ett tag. Simning är i sanning en skadedrabbad sport. Man kan krocka och man kan slå huvudet i väggen med lite otur. Hur som helst. Jag körde en tredjedel av syran innan jag packade ihop. Det var mycket lockande att hinna med en tidigare buss, så det gjordes. 

Jag satte mig här bara för att jag noterade att mammsen glömt datorn på. Egentligen tänkte jag sova nio, men man ser ju hur det kan gå med såna djävulska planer. Det blir i vilket fall som helst sova nu. Tjing.  


Meddela din åsikt
Jag heter: Josse

Snö. Precis i rätt tid. Meningen var att vi skulle ha friluftsdag i Hoforsbacken på tisdag, men igår ställdes den in på grund av snöbrist.

HAHAHAHAHAH :D - de var bäst! (; Tur att inte lärarna kollar vädret ;p

Jag heter: Malva

Tack Sara! :D

2008-01-31 @ 23:29:03
bloggintresserade klickar här: http://darkrose.blogg.se
Jag heter: Sara

Josse: Menar det, de håller sig då uppenbarligen uppdaterade :)

Malva :''D

2008-02-01 @ 16:33:44
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback