someday babe, someday

Idag har jag gjort en massa spännande saker. De där töntarna på ica hade ju såklart inte svarat på mailen så jag ringde till dem på miljökunskapen. Jag är så tuff. Jag resonerade som så att det är bäst att man går ut hårt med det här och motarbetar telefonskräcken lite ytterligare. Jag stängde in mig i grupprummet när jag ringde. Malin och Daniel fick vänta utanför. Snällt. Men alltså, jag hatar verkligen när folk hör när jag pratar i telefon. Det var inte så avancerat som tur var. Alla frukter transporterades med båt sa hon så jag behövde inte prata så länge. Drygt var det dock när vi skulle mäta avstånd sen. Lennart mailade oss någon avståndsmätarsida som vi använde men vi behövde en karta för att kunna plocka ut bra städer eftersom vi inte kunde mäta tvärs över. Vi fick värsta undervisningsobjektet. En gigantkarta på typ två gånger tre meter. Det såg bara något löjligt ut när vi transporterade denna tingest från kemisalen till 12:an. De få vi mötte tittade snett på oss med en antydan till fånigt leende. Hmm. Det tog en himla tid och mäta ut allt det där som vi skulle ta reda på och det var lite jobbigt när Lennart kom in och sa att det var så himla mycket lättare i Google Earth. Det fanns dock inte på datorerna i tolvan och eftersom vi redan tragglat med det där i två timmar och dessutom lyckats hänga upp kartan så var det bara jobbigt att flytta på allt.

Tränade en timme idag och hann 1950 meter. Nästan 2 km/h med andra ord, toppfart minsann. Efter detta verk var det dags för ledarträff. Jag kom lite sent eftersom jag duschade efter träningen. Det känns viktigt att gå på ledarträff, även om det inte direkt sägs så mycket. Jag fick dock reda på att min grupp ska börja halv sex när vi byter tillbaka till måndagar. Det betyder att jag kommer att hinna med Matildas spinningpass klockan sju om jag vill. Då blev jag en glad hest, men frågan är om simmarna blir så glada eftersom de har innebandy och ridning och allt vad det är precis före. Aja, det är inte jag som har bestämt det.

Lök ringde till mig alldeles nyss. Om någon funderade så var det därför jag dog från MSN. Asså vafan, det var inte direkt igår jag språkade med honom. Roligt roligt. Imorn blir det först pizza på Gästis med Ida och sen en massa skoj hos Helenan ute i skogen. Wiehoo (=

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback