it's changing everything i see

Igår var jag på trafikskolan och körde för andra gången. Jag tyckte att det gick bra men när jag tänker efter så gick nog faktiskt det allra mesta ganska fel. Det började redan på skolans parkering. Mamma kom och hämtade mig när jag slutade och så skulle jag köra därifrån. Jag var ju tvungen att backa ut från själva parkeringsrutan och jag var ganska så säker på att jag hade kollat in alla tänkbara speglar och mer eller mindre döda vinklar när jag hörde värsta dundertutningen. Helvete, nu höll jag på att backa in i någon tänkte jag och kollade åt alla möjliga håll igen när mamma upplyste mig om att det faktiskt var jag som tutade. Det fanns inte en enda annan bil i rörelse i min närhet liksom. På nåt sätt måste jag ha lyckats luta mig mot ratten mitt i mitt frenetiska backande. Pinsamt.

Jag var tvungen att köra ganska fort eftersom jag hade ganska knappt om tid. Vi kom iväg från skolan fem över två och skulle vara i Sandviken halv tre. Trodde jag. När jag kom in på trafikskolan med andan i halsen och två minuter tillgodo satt Tobbe där vid en dator och kollade på motorcyklar. Han upplyste mig om att lektionen faktiskt inte började förrän 14,50 men eftersom han var ledig så kunde vi börja tidigare. Jag är så bäst jämt. Jag skulle ju visa att jag kunde starta i backe nu då. Kunde jag starta i backe? Nej, självklart inte. Eller jo det kunde jag väl. Jag hittade dragläge och kom iväg, men jag gjorde alla tänkbara klantfel hela tiden. Om jag kom ihåg alla speglar så glömde jag blinkers och kom jag ihåg blinkers så var det någonstans jag inte hade tittat och hade jag full koll på båda dessa delmoment hade jag fel växel så att det blev motorstopp. Jävla skit. Att jag var tvungen att traggla det där jättelänge tog ju en massa värdefull tid. Sedan fick jag backa runt hörn och vända på vägen och det gick bra mycket bättre. Backningen gjorde jag två gånger och sen var han nöjd med det. Prima. 

Nu ska jag åka upp och träna mina gullfiskar.    


Meddela din åsikt
Jag heter: Josse

För varje gång jag läser om din körskolning blir jag bara mer och mer orolig, hur ska jag klara allt, blir körkort 2009 här xD

Jag heter: Måns

haha jag har börjat köra nu^^ fast inte på körskolan såklart. men aif första gången jag någonsin satte mejj i en bil och skulle köra själv var med farfar och då sa han åt mej att köra upp till hofors, så de gjorde jagXD

jag hade fan inte ens någon aning och vart bromse satt

2008-01-30 @ 23:12:12
Jag heter: Sara

Josse: Det blir lätt körkort 2008 om du bestämmer dig för det. Du är ju 17 år och 6 månader så det är bara att börja på trafikskolan om du vill. Det kan kanske vara bra att göra det nån gång ibland för jag märker nu hur himla mycket det är som mamma glömt eller missat att berätta. Jag är helt säker på att jag kommer behöva bra många fler lektioner än jag tänkt mig och det känns ju inte så bra.

Måns: Du är ett unikum. Första gången jag körde blev det 40 på ettan. Jag kom igenom en kurva och en backe sen var jag så jävla rädd så då ville jag inte mer. Eheh.

2008-01-31 @ 21:19:59
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback