i'm gonna walk away, and it's up to you to say how far

Jag har, i alla fall till att börja med, varit en hälsomedveten liten sak idag. Jag tränade pump imorse. Jomenvisst god vänner, jag klev frivilligt upp före åtta och åkte med mammsen till simhallen för att kunna gå och träna sen. Det var skönt. Skoj. Trevligt. Fast jag blev väldigt besviken när jag såg vem som skulle hålla i passet. Jag hade föreställt mig ett dunderpass med Micke eller Cissi och så kommer man dit och ser den där nunan och kommer att tänka på tidigare erfarenheter. Inte roligt. Fast hon hade i ärlighetens namn spottat upp sig ganska ordentligt, så det funkade helt okej faktiskt. Jag känner en antydan till annalkande träningsvärk igen. Härligt.

När jag kom hem satte jag i mig ett fjärdedels granatäpple. Minsann. Jag har fått en föreläsning om att det ska vara så våldsamt nyttigt, så varför inte. Det är helt okej i smakväg, men väldigt svårätet. För det första måste jag bortse från att det i princip bara är kärnor vilket jag egentligen hatar och för det andra var det besvärligt att brottas med det där stenhårda skalet plus att det var en massa konstigt innerskal och annat fjåll. Kletigt var det också. Om man försökte sätta tänderna i det sprutade det väldigt rött gegg åt alla håll. När jag var färdig med det där hade jag granatäpple överallt. Hittade seriöst röda fläckar i pannan. Ursäkta Sara, men hur äter du? Jag är ingen hejare på sånt där krångligt. Någon som brukar mumsa granatäpple kan ju få visa mig hur man gör. Jag försöker även lära mig att tycka om passionsfrukt, men det är svårare. Det är så läskigt. Grodyngel i gult slem. typ. Nej, just den detaljen gillas inte.

Fick med mig mammsen ut och åka lite bil sen. Vi åkte runt i Hofors så att jag fick träna mer på att svänga i korsning. Jag fick ju bakläxa på det också, men det var så pinsamt så det ville jag egentligen inte skriva. Nej, så illa var det faktiskt inte. Det var bara det att mammsan inte noterat att jag alltid trycker ner kopplingen så fort jag ska bromsa lite och det diggade inte riktigt körläraret. Det var tydligen inte så miljövänligt så jag skulle träna på att låta bli kopplingen bara. Nu har jag försökt mig på det och jag har fixat start i backe både uppåt och neråt så jag tycker att jag har gjort det jag borde. Dessutom har jag gjort två teoritester. 65 av 70 på första och 64 av 70 på det andra och om jag inte minns fel så gick gränsen för att bli godkänd på 63. Känns mycket bra. Teorin känns lätt men praktiken känns väldigt svår. Jag blir så okoncentrerad och helt borta i huvudet när jag sitter bakom ratten. Exempelvis idag när vi på något vis hamnade uppe vid järnvägsstationen och jag skulle svänga ut på den vägen samtidigt som det kom en bil. Högerregeln, högerregeln, högerregeln tänkte jag och stannade till. För det första kom bilfanskapet från vänster. Det var ju för sjutton jag som var till höger vilket som bekant betyder att jag skulle ha företräde. Jag vet att det är så men jag fattar inte varför det är så jävla svårt. I min värld kommer alla från höger, jämt. För att förstärka mitt korkade tillstånd ytterligare så står det ju en stor stoppskylt som förkunnar att den där bilen ovillkorligen skulle stanna där. Jag såg den också, men skyltars betydelse går inte in när jag ser dem in real life. Varför måste det vara så för? De kommer att kunna lura mig till vad som helst på upppkörningen och jag kommer köpa det direkt. Aaaah. 

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback