i'm acting as if

Lina fyllde 18 år igår!

Igår var en så våldsamt meningslös skoldag. Eftersom jag somnade vid två på natten så fattar jag inte varför jag inte stannade hemma. På historian satt vi i datasalen och pillade med google earth som jag inte fattar något av alls. Sen hade vi kemi. Repetition till prov, så det var ju bra. Hade jag inte gått till skolan hade jag inte kunnat plocka hem mina kemiböcker heller, såd et hade ju inte varit så lyckat. På matten gjorde vi några meningslösa tryck på miniräknaren och sen fick vi ett hemprov. Man kunde gå från lektionen efter 20 minuter om man ville. Då hade jag håltimme i nästan tre timmar. Vi har alltid långlunch på fredagar och eftersom jag är klar (humm) med engelskan så behövde jag inte vara på den heller. Jag gjorde lite kemiuppgifter och sen satt jag i datasalen och filosoferade och väntade på Lina. Jag borde inte ha varit med på idrotten heller eftersom jag är lite förkyld fortfarande, men nu var jag det ändå. Lektionen var inte ens planerad. Jag och Lina spelade badminton hela timmen. Skittråkigt. Sen fick jag vänta på bussen till tjugo över fyra och kom hem efter halv fem. Jag kommer att älska den här terminens fredagar. Idrott sista timmen kan ju bara dö.

När jag kom hem skulle jag läsa klart körkortsteorin som jag inte hann i torsdags. Men det orkades verkligen inte. Jag har ett kapitel som jag ännu inte har läst och det får bli ett annat århundrade. Typ imorn eller så. Jag åkte hem till Idan vid sju och så gjorde vi uppgifterna till de två första kapitlen innan vi tittade på Let's dance och åt pepparkakshus. Hmm. Let's dance var ett trevligt program. Jag har aldrig sett ett helt program av det förut, men lätt att jag ska fortsätta titta nu. Nu är jag ju med från början liksom. Efter dansandet tog vi oss ut på internet och letade efter potentiella jobbmöjligheter. Vi ska söka som aktivitetsledare för barn på some kind of camping - utomlands. Vi letade igenom alla campingar i Italien igår, men ingenstans fanns det vi ville ha. Jag ska leta vidare nu och spara länkarna om jag hittar något intressant. Vi tog även det obligatoriska prommenaden som är så trevlig. Jag älskar att bara gå, och gå, och gå, och gå. Jag börjar dessutom kunna våran runda nu, jag är helt stolt. 

Just nu sitter jag som bäst och funderar på om jag ska följa med till Hedemora imorn eller inte. Jag skulle ha haft en simmare med, men hon är med största sannolik fortfarande sjuk eftersom hon inte var och tränade imorse. Ska hon inte vara med känns det lite meningslöst att jag åker. Det är ju kul med simtävlingar, men jag har en massa annat att göra som egentligen är viktigare. Dessutom är det medlemsdag på Aerostep vilket betyder att jag kan träna där i två och en halv timme om jag känner för det. Fem pass på en halvtimme var, men jag antar att man inte behöver göra alla. Kul kul. Jag har inte rört en muskel sedan den 3:e januari och känner mig så våldsamt tjock så det skulle verkligen behövas.

Nu ska jag leta campingar. Tjing  

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback