i found all i waited for

Hej people!

Det blev som sagt inget Hedemora idag. Jag skulle ju plugga. Alla som tror att jag pluggade räcker upp en hand och får en kaka som tack för förtroendet. HAH! Inte sjutton pluggade jag. Vem blev förvånad. I ärlighetens namn, definitivt inte jag. Jag har inte läst allt jag ska i körkortsboken, men i alla fall två av tre kapitel. Jag sket i vartenda kolväte och jag la mitt hemprov på framtiden. Sån är jag.

Träning blev det däremot, det känner jag. Tre halvtimmespass på Aerostep och träningsvärken lär komma som ett brev på posten. Halvtimmen spinning var värst. Jag höll seriöst på att ramla av cykeln. Eftersom det var så kort så hanns det inte direkt med någon uppvärmning och min kropp, som inte rört sig nämnvärt på tre veckor och dessutom dragits med en förkylning, fick ju tidernas chock. Jag fick ingen luft och var helt död efter de blott fyra låtarna, av vilka jag var kapabel att ta i fullt på knappt två. Suck. Var tvungen att hoppa över Step-up:en. Jag vet ju av erfarenhet att jag inte har någon koordination, så det vore ju dömt att misslyckas, plus att jag var så himla trött efter spinningen. Det blev en halvtimmes vila och sen var det dags för pump. Jaaaa. Vill. Så kul. Det gick så bra också, jag fattar inte. Wiehoo, om jag kan röra mig på tisdag så blir det ett pass pump då. Alla gånger. Pass fyra på dagordningen var Aerobics och sådant pallar jag verkligen inte. Dessutom var det mer Anaerobics eftersom allt syre var förbrukat i den där lokalen. Väntade på coren istället. Ett skönt avslut, fast det var en magövning som sannerligen knäckte. Får se var den tillfettade julbordsmagen har att säga om den behandligen.


Meddela din åsikt
Jag heter: Jessica

Jag har världens träningsvärk! Dock inte så mkt i magen som jag trodde jag skulle få, man höll ju verkligen på att dö under coren.

Jag heter: Sara

Jessica: Jag också, och den lär nog vara värre imorn. Attans, jag som ville träna pump då. Jag kunde inte göra rätt på coren, för jag var så himla trött. Hmm.

2008-01-14 @ 20:48:57
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback