freedom is a word some cry out and some whisper

Igår god vänner, gick jag och la mig redan 23,00. Rekord, rekord. Till saken hör att jag läste till halv ett, men ändå, jag startade inte ens datorn när jag kom hem. Det kanske finns hopp om en framtid för Saran också. Faktum är att jag vaknade kvart i nio i morse, eller jag blev snarare väckt av telefonen. Mamma var tydligen mer medvetslös än vad jag var så det blev jag som fick springa och svara. Övervägde att förbli uppsitigen sen, men jag gick och la mig och låg till halv tio. Dygnsomställningen är i full gång.  

Jag var på hockey igår. Roligt roligt. Brynäs-Djurgården. Hela 8-2 blev det. Roligt roligt. Mammsan hade vunnit biljetter så hon och jag åkte. Att man vinner hockeybiljetter en gång kan ju ses som smått otroligt, men att man vinner två gånger är ju nästan omänskligt. Hon är bra på det där mammsen. Matchen var bra i alla fall, och jag är väldigt glad att den tog den utveckligen den gjorde. Jag brukar inte bry mig nämnvärt om de vinner eller inte, men denna gång gjorde jag det. På raden bakom oss satt en hel hop med aspackade och vansinnigt högljudda djurgårdsfans som skrek sig igenom hela första perioden. Huvudvärk kan komma plötsligt. Hade det varit en jämnare match eller rentav ledning för djurgårn så hade de väl skrikit i mitt öra hela matchen, men nu blev de ganska tysta när det blev 5-1 och sen satt de mest och gnällde.

Vi åkte mot Gävle redan vid två och stannade i Valbo innan vi åkte till hockeyn. Där åt vi på IKEA och bedrev sedan lite seriös shopping. Jag köpte en massa värmeljus och några reflexer på IKEA och sen gick jag och tittade lite nere på köpcentret. Det blev en grönrandig tröja på JC. Den var på rean så den blev ganska billig. Jag försöker låta bli radiga plagg, men det är svårt. Saran lööövs ränder.  

Jag sitter nu här och konstaterar att jag fick träningsvärk av simningen i onsdags. Det måste tyda på för lite träning, eller på att jag simmade på rätt bra. Det blev i alla fall 3150 meter, ungefär vad jag brukar fixa utan att storkna. Det var roligt i alla fall. Ödlorna på baddräkten och jag hade ett gott samarbete.

Nu ska jag fila lite på min årssummering. Den är på g.   

Meddela din åsikt

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback