woke up in the middle of the night

Med risk för att jag egentligen inte har sådär väldans mycket vettigt att säga kommer här en dagsrapport med början någonstans i mitten av gårdagen. Ja, jag åkte ju då till Gävle och kollade Gästrikeserien bara för att hålla mig undan från både dator, kemibok och körkortsbok. Jag är ju som bekant expert på det där med att ta mig för med saker som jag verkligen borde göra, dit då tyvärr inte datorn hör men väl den sistnämnda literaturen hör. Hur som helst. Det första jag fick bekräftat när jag kom till Hoforshallen tio i två var att tränare T har ett minnesspektra på hela två timmar. Jo visst, så lång tid hade det gått sedan jag talade om att jag skulle följa med och nu höll jag ändå på att bli ifrånåkt trots att jag var tio minuter tidig. Alla simmare var ju på plats så jag tyckte vi kunde åka, sa tränaret. Hade jag kommit en halv minut senare hade jag missat dem och det hade väl egentligen varit lika bra det. Det hade kanske kunnat bli någonting gjort om jag stannat hemma, men nu fick jag i alla fall se en massa bra simning med en himlans massa personliga rekord och trevligheter. Kom hem halv åtta och hade därmed slängt bort sex timmar. Så skönt.

När jag kom hem var det så dags för den ärade melodifestivalcirkusen att dra igång igen. Jag gillar fenomentet melodofestivalen även om jag inte på något vis kan säga att jag längre gillar musiken. I alla fall inte igår. Det känns nästan pinsamt att erkänna att Amy Diamond var bäst tätt följd av E-Type & Poodles. Ursäkta men, vilka i hela fridens namn är det som röstar på Christer Sjögren? Sveriges tant&gubb-elit? Så komiskt att hälften vore nog. Han ska hålla sig till julsånger och inget annat. Och de där tjejerna som sjöng om sina gamla ex, vem släppte in dem i tävlingen? De lät ju för sjutton som smurfarna. Det kändes verkligen som småbarnsvarning, något som skulle kunna komma att visas upp på bessemerstjärnorna i fem olika exemplar. Det var då för väl att inte de gick vidare. Det som var bra var väl Kristian Luuk. Han är charmig och rolig. Me like.


Idag har det varit slappo-Sara för hela slanten. Jag stationerade mig raklång i soffan och följde vintersport på tv hela förmiddagen. Super-G och skidskytte blev det först, sen fick jag med moderskapet ut på en promme under längdsprinten och så blev det ännu mer skidskytte sen. Det gick väl inte sådär hundraprocentigt för de svenske så det var ju kanske inte så kul.  

Har även hunnit med att köra lite bil idag. Mammsen skulle åka och handla så då följde jag med. Det blev en runda på hofors med en massa backande och vändande vilket jag faktiskt tycker att jag behärskar rätt bra nu. När vi kom hem fick jag återigen köra in i garaget. Denna gång gick det faktiskt utan något enda motorstopp. Power.   


Meddela din åsikt
Jag heter: T

Inte skulle väl vi åkt ifrån dig? ^^
Sen så är tid man tillbringar på tävling ALDRIG bortkastad tid. Tycker jag.

2008-02-10 @ 22:06:36
Jag heter: Sara

T: Nejnej.. jag märkte vä det :P

Jag heter: Jessica

Melodifestivalen har alltid varit skit och kommer alltid att vara, jag bojkottar den helt i år. Det mest tragiska är att skiten kommer att nötas på radion i 200 år... Sverige borde skaffa musiksmak!

2008-02-11 @ 21:32:11
bloggintresserade klickar här: http://jessssica.blogg.se
Jag heter: Sara

Jessica: Folk kommer alltid att vara missnöjda, oavsett vem som vinner. Det är bara att hoppas att det blir så bra som möjligt. Jag gillar melodifestivalen, men det skulle räcka med finalen egnetligen.

2008-02-11 @ 21:46:42
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback