when the moon's shining bright

Som en liten ljusgilmt i din annars så grådassiga vardag kommer här min dagsrapport. Den börjar för dagen med att gasta GRATTIS BELLS, 18 ÅR IDAG!!!.

Sen går vi vidare med lite torrt svammel. Skolan var så aptråkig som bara en måndag kan vara. Det är så att man somnar vid blotta tanken på både historia och filosofi, och för att toppa dessutom två timmar med Anders. Nej, måndagar kan dö.

På trafikskolan var det skojfriskare minsann. Teorin ägde allt idag när vi hade en annan lärare. Ursäkta men, den ordinarie damen är ganska kass. Idag var det kul. Ersättaren var bra och engagerad på ett helt annat sätt så det blev vansinnigt intressant. Jag måste börja anstränga mig med teorin nu. Idan, som fyller nästan tre veckor efter mig, har redan bokat tid för uppskrivning vilket nästan gav mig en släng av ångest. Jag måste verkligen ta och göra det jag med. Jag vill skriva upp på sportlovet och om jag ska få det så borde jag nog verkligen boka ungefär nu.

Jag har inte så mycket mer att säga. Kemiprov imorn och det får gå som det vill. Jag bemödade mig inte ens med att ta hem böckerna idag för jag visste att jag i alla fall inte skulle plugga något. Sån är jag ska ni veta. 

Imorn blir det tredje körningen också. Ska bli skoj. Jupp.

Meddela din åsikt
Jag heter: Jessica

Anders är bäst! Så kul ^^ Som han sa till mej för något år sedan "Men vad tycker du är kul då Jessica?! Simma? Det är ju döö trist!" haha, så härlig

Jag heter: Sara

Jessica: Jag har väldigt svårt för honom ibland. Vet inte riktigt varför. Att ha honom som mentor och ha utvecklingssamtal med honom var ungefär hur jobbigt som helst. Men han kan vara riktigt skojfrisk ibland också :)

2008-02-12 @ 20:54:49
bloggintresserade klickar här: http://zaarah.blogg.se

Välkommen att meddela din åsikt:

Jag heter:
Självklart återkommer jag

Maila mig på:

Jag lockar bloggläsare hit:

Det jag vill dela med mig av:

Trackback